En känsla

Jag behövde en hundradels sekund
nu när jag tagit beslutet är jag lugn.
Visioner i mitt huvud när du ler
jag har hittat nånting vackert,
vännen, ser du vad jag ser?
jag är nästan som du.


Något i den stilen, en känsla, som om jag vet vad jag vill men inte kan få.
Varje snesteg blir bara ett större steg för varje gång. Ibland önskar man bara att man kunde pausa,
att få stå stilla och fundera på vart man ska ta ivägen. Just nu är det ett sånt tillfälle, dags för en paus,
fast kan jag få en paus eller måste jag gå vidare? Jag vill tillbaka dit, till dig.
Kategori:

Linköping

Fredags var en lång dag.
Gick upp 5:15 och gjorde mig i ordning och åkte till skolan, hade engelska nationella mellan 9:00 - 14:00, jag hoppas verkligen att det gick bra för jag hade bara sovit lite mer än två timmar den natten för att jag var tvungen att göra klart massa arbete som skulle in innan nationella, hårda krav!
Men det kändes som att det gick bra.

15:15 gick bussen till Linköping, skulle träffa Jimmy, han är bättre än vad jag trodde.
Men det blev ganska stressigt att ta sig från skolan till Centralen, men efter att ha sprungit och zick zackat mellan tuseltals stockholmare så hann jag iallafall med bussen, som tur var.
Lite nervös och ännu mer nervös blev jag när jag stod och vänta på honom efter att ha klivit av bussen. Och det dummaste jag har gjort var nog att säga att vi kan väl gå hem till honom istället för att ta bussen, det kändes som att det var dubbelt så långt än vad det egentligen var, antagligen hade det med kylan att göra. Bortdomnade tår och fingrar.

Lördags sov vi väl bort hela dan. Var på bio på kvällen, såg Apocalypto, den var bra.
Och efter att ha lurat i Jimmy en lång tid att jag inte vet vad en kotte är och att jag sagt att jag velat att han ska förklara för mig och visa mig vad en kotte är när vi ses, så fixade han en kotte åt mig på vägen hem efter bion. Gulligt. Och jag låtsades bli farscinerad. Senare på kvällen kände jag mig lite tvungen att berättar för honom att jag alltid har vetat vad en kotte var och att jag bara hade skojat med honom.
Han är söt och lättlurad.

Idag åkte hem jag, tråkigt faktiskt.
Och jag är riktigt seg. Lång bussreda med en allmänt irriterande person brevid mig. Så jag ska sova snart.

Kategori:

En halv torsdag av en hel

Huvudvärk. Jag har huvudvärk.
Jag vaknade 8:56, tänkte att det var bäst att börja läsa boken direkt, för 147 sidor på engelska och svara på massa frågor efter varje kapitell skulle jag aldrig hinna med om jag hade försökt somnat om. Fast jag tror inte jag hade kunnat somnat om, jag sover riktigt dåligt, den här veckan har nästan varit sömnlös.
Hur ska jag hinna med allt? Det känns som att jag har inbillat mig något som jag inte kommer klara av, saker som vanligtvis jag skulle göra på två månader gör jag på en vecka. Oh my!
I och för sig så är jag inte klar med det jag ska göra, men bara det är klart innan jag somnar ikväll så är det lugnt, fast om inte så blir det åter en sömnlös natt eller så blir det inget betyg i kursen. Igen.
Men jag känner långt innom mig själv, att den här gången ska jag lyckas, för en gångs skull ska jag verkligen lyckas med något..

I hear the voice of Buddha.

Kategori: