In Flames - Come clarity

Kategori:

I want you to lead me

Ha ha!
Allting är ett stort jävla feting skämt! Igår blev jag ledsen över det, riktigt ledsen. Idag skrattar jag åt det, just nu tycker jag det är så typiskt så jag skrattar ihjäl mig. Vad är det är för slags skämt egentligen? Det är inget roligt skämt egentligen, det är mest ett jobbigt skämt som man skrattar åt för att man bara tycker allting är för jävligt. Så när det här har blivit bra igen, när det såkallade skämtet har fått ett sträck över sig så ska jag skratta lite mer och lite högre!

Jag skulle ha börjat plugga för länge sen, satt mig ner och räknat matte b bara för att, min lärare frågade mig vad jag sicktade på för betyg och han sa "sicktar du på vg eller mvg?" och jag gav ifrån mig en generande suck ljud och sa "jag är glad så länge jag får godkänt i kursen" och då sa han till mig "jag vet att du kan, om du bara räknar lite hemma och kommer kanske på någon workshop så kan du få ett sånt mycket bättre betyg än bara godkänt i matte b". Gud vad jag älskade att höra det där, jag fick ett lyckorus genom kroppen. Jag och matte som inte har gått ihop någon gång i mitt liv och nu detta? Nu jävlar, nu ska jag visa Arne Korp att jag kan om jag bara vill, så kan han köra upp sina röda och gröna böcker någonstans! Men som sagt, jag har inte börjat än. Och jag har inte börjat med psykologi arbetet heller, det som skulle gå så mycket bättre idag med det än vad det gjorde igår kväll. Yeah. Men nu ska jag iallafall ta och börja läsa i psykologiboken och försöka komma igång, det är bara trycka på pausknappen så att In Flames slutar spela, det gör att jag tänker på något helt annat och får mig att dansa omkring. Jag som borde sitta på rumpan och skriva så att det glöder. Så paus, paus, paus!

   

Kategori:

Everything´s not lost

Jag hade världens dåligaste natt inatt, ingen vet direkt varför förutom en. Och så får det bli.
Jag bär på en pinsam hemlighet..
Men iallafall, trött som jag var så satte jag mig på bussen till sthlm i ovädret som var. Mötte upp Magnus vid Tekniska klockan ett och sen tog vi bussen tillbaka till Norrtälje igen, en fram-och-tillbaka-resa för min del. Men jag tänkte vara snäll att möta honom så att han slapp åka hela vägen själv, för det är kanske inte så kul, undantag för mig dock, jag älskar att åka bussen! Fast idag kände jag mig alldeles för trött för att tycka det var ok, men min idé att åka dit och möta honom. Så.. Jag ska inte klaga. Heh!

Sen när vi kom hem så tog vi och satte på en film. På smällen blev det. Och jag hade lätt kunnat somna när som helst under den tiden då filmen gick, tröttmössa! Men jag klarade mig. Massa mys och prat. Jag har haft en bra dag, tack hjärtat!

Och nu ikväll var det tänkt att jag skulle skriva mitt psykologi arbete om anorexia, eller iallafall börja med det. Men det gick sådär med det. Kände mig inte alls på plugghumör och var alldeles för trött för att ens försöka åstakomma något vettigt i mitt arbete. Jag skrev några rader och suddade ut dom, skrev några nya och suddade ut dom. Missnöjd med allt. Så just nu står det bara en rubrik och namn + klass i ena sidhuvudet. Attans. Jag som verkligen måste ta och få det här gjort, min hylla är redan full med saker och ting jag ska göra i skolan, om jag skulle peta upp det här där också skulle jag få allting på mig och det skulle ge en stor huvudvärk. Suck.
Jag hoppas plugghumöret dyker upp imorgon. Puss, hej, godnatt!

Kategori: