"[...] gör det genast."

Dagen har varit skit rent ut sagt.
Jag sov riktigt dåligt inatt, vaknade 5:45 och klockan ringde 6:00, det var bara att gå upp. Sen var jag i skolan för att försöka göra någon nytta. Det ända bra idag var att jag redovisade. Annars har hela dagen bara varit en lång väntan på några ord man inte förstod sig på och ett "håll käften" från en som jag trodde var bra för mig. Men se så, upp med hakan nu. The botten is nådd. Det kan inte bli värre nu. Resan hem vart iallafall riktigt lång..

Imorgon börjar jag sent, jag ska ställa klockan för att ringa och boka tid dock. Besöka banken så att jag har lite pengar att spendera på måsten. Ta mig till skolan och försöka öppna käften. "Det du är rädd för - gör det genast".
Kategori:

Ja! Ja! JA!

Dagen slutade bättre än vad jag hade trott att den skulle.
Åt frukost med Robin, sen fixade jag lite bilder i photoshop medan han duschade. Sen vart det tv-spel med syster, vi spelade Buzz. Jag kände mig rätt dålig, trots att det kändes som att det gick rätt bra ibland. Men men. Jag får öva lite. Efter det så vart det svenska, jag skrev ihop hela intervjuvn om Robin, sen var jag trött. Men trots det så blev jag peppad till att skriva ihop nästa intervju om Abdi, sen var jag jättetrött. Men trots det så blev jag peppad att skriva slutsatsen. Gud. Vi räknade sen ut på ett ungefär att mitt svenska arbete kommer bli på åtta papper, alltså mitt längsta arbete någonsin. Det kanske är simpelt enligt er. Men enligt mig så är det ett stort WOW. Känner mig duktig. Och sen gick han till bussen och jag till duschen. Imorgon blir det bara skola och försöka göra klart slutet av arbetet. Heja, heja!

Kategori:

Jahapp

Fredagen blev inte alls som planerad, som vanligt när man plnanerat något med den där så kallade "vännen". Gjorde mig både arg och ledsen. Men dagen gick vidare ändå. Jag träffade Robin och vi åkte hem till mig, tog det lite lugnt. På lördagen så skrev jag saker till svenska arbetet, känns rätt skönt att gjort något vettigt den här helgen annars känns ju allting som att tiden gått för fort och man inte gjort ett dugg vettigt, nästa helg blir där emot tvärtom, ska inte träffa en kotte förutom på fredagen då jag och Helena ska fixa det mesta till resan och fixa lite pirat prylar till studentskivan.. Iallafall så låg vi ute i skolan på lördags morgonen, rätt skönt. Och idag ska jag försöka få en till del av svenska arbetet gjort... Får seriöst panik. Känner mig förbannad utan att visa det.

 
Kategori: