Spelar jag död eller?

Igår låg jag och läste hela dagen. Börjar känna mig sådär trött igen som jag gjorde under den tiden då jag drack blutsaft, den saften som inte tycks hjälpa. Den står iallafall kvar i kylen tror jag och är troligtvis inte speciellt bra att dricka pga datumet. Men men. Två hundpromenader blev det trots allt. Vad går jag och väntar på egentligen? Att något ska hända? Det är dags att ta sig i kragen. Vafan.

Nu är jag i ordning gjord, klar för att sätta mig på bussen. Magont och ingen lust alls att jobba. Känner för en lång, lång, lång promenad med kameran istället. Och det känns ju si och sådär att stänga caféet själv, har ju aldrig gjort det så det här blir ett test. Räkna kassan, blä. Jag och matte liksom. Hah.
Men upp med hakan, det går bra, tror jag.

Kategori:

Tralala, jag vet inte vad...

Kategori:

Vad händer?

Vaknade redan vid 7:30 och jag som skulle kunna sova hela dagen eftersom ingenting kommer hända idag, så vitt jag vet just nu! Har iallafall gosat ner mig i sängen med mamma och tittat på Top Model med henne nu på morgonen, rätt mysigt. Men nu är väl tiden inne för en dusch och göra sig i ordning, något ska man väl hitta på även om det blir värt att berätta eller inte.. En tur till mormor och morfar kanske eller försöka sig på att lära sig spela gitarr. Jag har ju som sagt ett nyårs löfte som var "jag ska lära mig spela en låt på gitarren helt fel fri" och hur långt har jag kommit? Ingenstans.
Men det är sol ute, svinkallt tycker jag ändå, regnar till och från. Vad är det för väder att lita på egentligen?

Dags att gå och göra sig i ordning iallafall.
Kategori: