Jag vaknar upp

Jag tror jag gick in i väggen, en, två, tre gånger igår. Vad mer ska man säga? Ingenting gick att stoppa. Jag är less. Imorse när jag vaknade så klädde jag på mig direkt och gick till affärer och köpte kanel och vanilj te. Jag har pimplat te, lyssnat på musik med sköna rader och tänkt att en död mans kropp inte får stoppa mig. Men jag saknar honom så jag låter honom stoppa mig en aning, bara för att jag ska få en stund för mig själv och tänka på honom. Jag tänker hellre på honom än pratar om honom, är det dumt?

  

Jag måste sätta mig och skriva ett arbete nu som jag måste skickas in senast ikväll, hur ska det gå? Men som sagt, jag tror inte jag orkar. Men som sagt, jag är tvungen. Te och en macka på beställning, hej.
Kategori:

Afroman - Because I got high

Kategori:

Herr Favorit

Jag saknar honom. Jag saknar Magnus. Men han är i Enköping och gör lumpen. Vad ska man göra? Jag borde röva bort honom där ifrån, ingen skulle ända låte hemma hos mig, ingen skulle tro att jag skulle kunna röva bort någon ändå.

Men i vilket fall som helst så saknar jag honom och jag blir ledsen för det.
Och jag lyssnar på någon låt han skickade till mig från youtube för ett tag sen och helt plötsligt så känns allting ok. Men jag har mina funderingar på att röva bort honom fortfarande.

I'm gonna stop singing this song because I'm high
I'm singing this whole thing wrong because I'm high
and if I dont sell one copy I know why
- cause I'm high

Kategori: