Allting går så fort...

Vilken tråkig dag! Men men, en sammanfatting om vad soI m har hänt sen sist.
I lördags morse kom Robin hem, han försökte smyga sig in och lägga sig alldeles tyst men han väckte mig då han skulle ge den där kyssen i nacken som jag alltid får om kvällarna.. Så strax efter 5:00 så låg vi vakna och pratade. Jag hade verkligen saknat honom. Sen åkte vi till stan och gick ett varm, beställde hem thaimat på kvällen som var mycket gott och tittade på Se upp för dårarna!
I måndags så hände det bästa, jag gick till frisören och färgade mitt hår, nu är jag en aning mörk candré. Känns skönt. Färgade och klippte topparna. Har bestämt mig för att köpa en produkt som dom använde till håret, värmeskyddande. Det känns som det var riktigt bra, så får lov att skrapa ihop lite pengar till det. Efter frisören så mötte jag upp Robin och vi gick och kollade lite i affärer och sen åkte vi till Kungsholmen för att gå på visning. Ja. Kändes spännande. Men vi åkte där ifrån lite besvikna, det var inte samma känsla som på bilderna. Men men. Det kommer flera visningar. Efter det så åkte vi hem till mig igen och tog det lite lugnt. Och i tisdags så sökte jag massa, massa nya jobb. Känns skönt att ha gjort det trots att dom kanske inte kommer höra av sig så har jag iallafall gjort något. Efter det så tog vi en promenad med hunden, bestämde vad vi skulle äta till middag och gick till Coop och handlade. Blev hemmagjord pizza. Och sen satt vi och gottade i oss det på balkongen. Jag, Robin, mamma och Katrin! Men idag har det varit en tråkig dag, mamma har inte orkat gjort något och jag har själv inte orkat gjort något på egen hand. Så det blev en lugn dag ute på gräsmattan och balkongen. Inte ens en liten promenad. Men ska kanske åka och fika hos mormor och morfar nu ikväll eller se en film med kära mor.

(Bild på nya hårfärgen kommer väl)
Kategori:

Pepp!

Vi vandrade 1.2 mil idag. Jag och mamma hade väldigt trevligt under dessa timmar då vi vandrade. Lugn och ro. Berättade om alla idéer och planer som jag har och hon, för en gångs skull, peppade mig ritkigt ordentligt. Trots att det började med att jag kommenterade, "jämt när jag säger något som jag vill göra så säger du bara hur riskabelt och negativt det är..."  och hon svarar att allting jag gör klarar jag av, jag sätter mål och dom ska jag nå. Tack, mamma. Efter att ha gått förbi det ena och det andra så kom vi hem till mormor och morfar, tog en macka och sen väntade vi på att Micke skulle komma och hämta oss, kunde nämligen inte gå tillbaka, för lite tid om det. Jag skulle hem och tvätta massa kläder och duscha, är rätt slut i fötterna. Nu ska jag åka till Hägersten igen. Och imorgon på morgonen kommer Robin hem. ♥

   
Kategori:

Mys!

Jag och mamma tog en sväng ner på stan och besökte Åhléns, jag skulle köpa en ögoncreme från Lumene och passade på att köpa två ansiktmasker, nu sitter vi här lite gräggiga och granna! Men innan ansiktsmakerna så gick vi en långpromenad med hunden, mysigt, kändes skönt att få lite frisk luft ikvälls solen. Nu ska vi leta upp en film om en stund och ta det lite lugnt framför tv:en.
Vi bestämde oss för att ta en promenad imorgon runt tio elva tiden ut till mormor och morfar på landet, det är ungefär två mil att gå. Kan bli mysigt med en morgon promenad!

Kategori: