Fredag den 30


    
   
   
Kategori:

Segt, segare och segast

Sitter just nu på en jätte seg filmkunskapslektion, fått en till uppgigt till imorgon, kan det bli värre? Allting är så stressigt just nu. Så det får bli en lång dag i skolan idag igen, som igår då jag och Elin gick från skolan vid 17:30. Men sålänge ska det inte bli idag men måste få klart två uppgifter innan jag åker hem..

Och när jag kommer hem så blir det att försöka göra två till uppgifter, sen är jag helt klar, då kan jag andas ut igen.
Men måste också börja rensa bort mina miljontals saker som ligger på skoldatorn jag måste lämna tillbaka innan studenten, för den här datorn är ingenting att köpa ut efter tre år. Den låter så otroligt mycket, skärmen gungar som bara den (antagligen för att jag tappat den i golvet) och det är inte alls värt att lägga ut 1500 kr på datan då, när man kan lägga på några tusenlappar istället och få en helt ny bärbar dator igen. Ja, ja.

Imorgon blir det iallafall parken med min käraste Elin! ♥

Kategori:

Älskade väder

I förre går kväll somnade jag med boken rakt över mig, datorn på och mobilen på kudden. Vaknade av att Robin ringde och borta som jag var så svarade jag i telefonen. Jag kan nog inte ha varit så mycket att prata med men jag antar att samtalet blev rätt kort ändå. Fick en rätt ordentlig skönhets sömn iallafall, vilket behövdes! Och igår har jag legat ute i solen och funderat på hur jag ska skriva texten till projektarbetet (ska troligtvis redovisa det imorgon så bäst att börja göra sig redo). Jag har också hittat den roliga grejen Tradera.com, den kommer göra mig pank fortare än vanligt. Nej då.. Men den var sysselsättande om man har pengar. Har också roat mig med att kolla på lägenheter runt om i Stockholms området, bara för att drömma mig bort och längta lite till. Ja, så är det. Jag vill verkligen flytta hem ifrån.

Och nu är det dags att sätta sig på bussen till skolan.
Kategori: