Bra, trevligt och roligt.

Min hund har blivit en aning kåt och kanske har ställt till med en del problem just nu. Men allting är ju inte hans fel. Det finns ju faktiskt en flickhund med i den här bilden som sover i rummet brevid. Herregud. Det blir livat om nätterna om man skiljer dom åt. Hur ska man göra? Hoppas verkligen att det där blir lite lugnare snart..

Idag vid fyra tiden så åkte vi in till stan och gick runt en sväng, jag blev jätte sugen på att köpa en stor och fet vinterjacka från stadium.. Men visste inte om jag hade råd för tillfället.. Så jag ska fundera lite på det. Efter det så gick jag till jobbet där det var vin och bagels som det bjöds på. Det var trevligt. En massa roliga historier om vad man  kan råka ut för när man jobbar på Sergels Torg. En hel del skratt. Efter ett antal timmar på Wayne´s Coffee så gick vi till biografen för att se Vicky Cristina Barcelona. Sett den? Den var rätt konstig, lite roligt, inget man ser fler än en gång.

Nu är jag hemma hos Robin, dags att sova kanske. Jag ska vara i Hornstull imorgon kl 11:00 för en arbetsintervjuv.
Önska mig lycka till.
Kategori:

<3

Stockholm från toppen av Kaknästornet!

Hände något som inte borde hända idag. Det blev en såkallad tjuvparning. Vad ska man göra? Ingen av oss har väl ögon i nacken. Allting blev lite knepigt nu eftersom vi inte vet vad vi ska göra, har inte riktigt haft tid att prata om det. Men det nämdes något med att man kan göra någon slags "abort" men att det tydligen kostade skjortan. Ja, ja. Får återkomma om det där..

Jag och Robin tog oss in till stan idag. Tänkte att det var dags att hitta på något. Så vi gick på stan, åt och tog en sväng till kaknästornet. Jag letade efter tips på bra julklappar och jag hittade en till min kära mor, en liten och härlig sak. Köpte en utredningsborste till mig och mineral make up (fondation och solpuder). Och Robin köpte ett par jätte fina skor. Vi tog en snabb tripp till Hägersten för att hämta lite post hemma hos honom och sen vart det stan igen för att äta varsin stor räksallad. Sen kom min lilla överaskning! Vi skulle nämligen till kaknästornet och se ut över vackra Stockholm. Var rätt grymt att se allting mörkt med en massa ljus över allt.. Lite som New York i filmer.
Tack tack, sötnos! ♥

Och vet ni vad, jag ska på arbetsintervjuv nästa vecka kanske. Spännande. Jag hoppas verkligen att jobbet passar mig med tider och annat, jag behöver verkligen ett till jobb. Wayne´s Coffee räcker inte när det bara är en behovsanställning.

Men men! Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen efter att ha haft huvudvärk halva dagen och en aning värk i rygg och armar efter gårdagen.. Men jag köpte också en fiffig massageboll som Robin ska få använda på mig. Den måste ju testas ordentligt, hah. Så får hoppas att kroppen mår bra imorgon. Godnatt.
Kategori:

Helt slut!

Hemma från en heldag hos mormor och morfar. Har hjälpt till att rensa och flyttat om där hemma på grund av att morfar har kommit hem från sjukhuset nu. Kanske inte nämt det men han har fått amputerat foten så just för tillfället så sitter han och glider runt och ger order i en rullstål, tror han trivs rätt bra med det trots att han helst av allt skulle vilja kunna gå. Men den dagen kommer den med. Så nu är det rensat och om möblerat där hemma. Rätt nice blev det till slut. Mormor gjorde en äppelkaka då vi tog en kort paus från allting. Och sen åt vi god middag med någon banan-citron kaka efter, den var rätt ok, lite för sur kanske.
Som tack för hjälpen så fick jag en Martini flaska av mormor. Så nu ikväll tänkte jag att vi alla kunde ta ett glas för att provsmaka. Bara ett. På en måndagskväll sådär.
Kategori: