All I Need

Jag behöver ett nytt jobb. Jag är less på att gå till samma ställe varje gång, jag behöver få göra något liknande (kanske?) men någon annanstans. Måste få en kicke. Men innan det så vill jag ha en resa, en två veckors semester bland sol och ljusblått vatten. Jag vill vila upp mig och ge allt. Jag är villig. Behöver en ny start, jag är less, besviken på mig själv, letar äventyr men hittar aldrig några. Skulle inte kalla det deprimerad utan bara less på att tiden går men jag står still. Jag behöver ett nytt boende, snart känner jag. En ny start helt enkelt.
Kategori:

Sjuk och jävlig

Mår inte bra.
Gick och la mig vid nio igår och när jag vaknade när Robin kom och la sig vid halv två inatt så kändes det omöjligt att somna om igen. Blä. Halsont är nog det svåraste att somna med, vad tros? Skit samma. Förkyld är jag och frisk ska jag bli.

Trots att jag var hängig igår så var det full rulle, som alltid. Jämt när jag är förkyld så får jag spring i benen, antagligen bara för att jag "inte får" springa omkring. Böt plats på sängen och städade hela rummet, efter så höll jag på att tuppa av dock. Tog en dusch och gick till frisören. Hon var en väldigt bra frisör. Sara på KIKIDE. Fick en rödbrun färg, en bra färgbehandling och blev självklart av med mina slitna toppar. Skönt. Men hon stylade också mitt hår på ett mycket enkelt sätt och visade mig att det går att få fram mina lockar! Mina alldeles egna lockar. Kändes dock ovant att gå med med en stor lockig buske på huvudet, jag som har slitit med min trogna plattång sen flera år tillbaka! Men det kanske kan bli så att den får vila då och då nu?

Sjuk och jävlig!

Sing for life, sing for joy
Sing for every man and woman, girl or boy
Sing a song, a simple melody
Sing out loud or just hum
Sing for moments in the past and times to come
Sing for history and destiny
Won't you sing for me?
Kategori:

Frisören

Kaos! Jag har åkt på en förkylning igen. Nyser, snorar och har halsont. Det är inte kul alls. Speciellt inte när det är så här fint väder ute. Man vill ju bara vara ute och gå långa promenader, sitta i solen, allt. Men kroppen orkar inte riktigt med det. Men får hoppas att det går över fort. Troligtvis inte. Men hoppas kan man i alla fall göra. Hah.

Och ännu mer kaos är ju mitt hår. Sist jag var hos frisören så var jag hos en gullig tjej på Söder. Hon tipsade och hade sig med mitt hår, jag blev jättejättejätte nöjd. Dock så är mitt hår så kaos just nu att det var akut att komma till en frisör så jag bestämde mig för att gå till någon i Norrtälje så det blev KIKIDE. Så 15:30 smäller det. Blir en liten rödbrun färg (jag som alltid tyckt att rödbrunt är fult, på mig.. hm..) och så blir det att klippa topparna! Så får vi hoppas att det blir snyggt. Det lär i alla fall kännas fräscht.

Dags för att fylla vattenflaskan ifall jag får en hostattack och borsta tänderna. Hej då!
Kategori: