Packa & packa

Phuu.
Började packa lite redan söndags för att verkligen hinna eftersom jag jobbade både måndag och tisdag. Och idag har jag hållt på att packa och städa större delen av dagen. Gick och träffade Emelie (gammal klasskamrat från högstadiet), satte och på gräset och pratade i en och en halv timme innan hon skulle cykla iväg och jobba. Skit kul att få träffa henne. Det var i alla fall en härlig paus för mig. Men sen fick jag lov att fortsätta. Nu är allting nerpackat, har rensat bort massa saker så imorgon måste vi förvi soptippen och slänga iväg allt, har dammsugit, torkat golvet och tvättat fönster. Ja, jag har flyttstädat lite också. Ville inte lämna ett lortigt rum till mamma!

Men imorgon flyttar vi. ♥

Jag kan erkänna att jag är nervös, vet ju ingenting om området, helt nytt liksom. Spännande men nervöst. Jag hoppas att jag inte kommer känna mig alldeles ensam i det nya området.
Kategori:

Allt

Ja, i fredag som nu var en härlg dag. Vi handlade massa prylar på ikea till lägenheten, lite små saker på Rusta och Granit. Åkte hem till Robin på torsdags kvällen för att ta hand om hundar och Nadja men allt det där verkade ju nästan ha löst sig med eller utan våran hjälp. Heh. Men vi tog bilen till Kungens kurva på fredagen och fixade massa, massa! Känns så otroligt bra. Och i lördags jobbade jag, mindre roligt.

Idag var vi hos min kusin Sofia som fyller 18 år idag. Grattis. Åt grillspett och potatisallad. Och självklart massa tårta. Gott. Men sen bar vi oss hemåt och tog ut hundar, tvätta kläder och börjat rensa lite och packat ner i flyttlådor för att hinna med allting då jag jobbar i veckan.

Puss. Hej. Kram.
Kategori:

Da svidanija

Vilken härlig dag! Oh. Men får berätta om dagen imorgon för nu blir det sängen för
imorgon jobbar jag.
Kategori: