Så härligt väder

Igår var jag, mamma och storesyster på ikea i Uppsala. Härligt att gå där nu när dom byggt om och ändrat. Plus att vi kom dit 1.5 timme innan dom stängde så vi hade nästan hela ikea för oss själva. Hur skönt är inte det? Katrin skulle handla massa nytt till nya lägenheten dom precis har flyttat till, mamma och jag var med som sällskap.. Men som ni vet så är det rätt svårt att komma ifrån ikea utan att handla något. Om man är pank så visst men nu var det ju dagen efter löning så.. Ja. Jag handlade nya sängkläder till mig och Robin, vita och fina, dom invigs antagligen när vi flyttar. Sen massa vaniljljus, dom luktar ju så otroligt gott. En grön blomma som är döläcker, satte ner dom i mina söta pojkar. Och sist men absolut nödvänigt, en roller som tar bort hundhår! På kvällen var vi trötta.Idag så har det varit lugnt. Promenader och grejat i trädgården med mamma. Orkar inte göra något. Eller jag har snarare inte lust att göra något. I alla fall inte idag. Ska gå och göra lite mat med mamma nu och sen gå ut i solen igen. Hej!
Kategori:

Vilde

På morgonpromenaden så lyckades Morgan krypa ur kopplet. Yes. En vilde lös i Knutby. Men han ser så otroligt lycklig ut när han får springa som han vill, skulle gärna ha han lös, dock så är han väldigt dålig på att lyssna då. Men övning ger färdighet. Men jag tror att jag är för feg för att ta risken att låta han gå lös då han får sina spel ibland. Men men. Han kom springandes tillbaka efter ett tag och det var nästan så att man inte kunde vara arg på han då, att se honom springa och att det nästan ser ut som att han ler för fulla muggar gör ju att man blir lite glad själv.

Nåja. Inga vilda hundar ute längre. Håller på att tvätta nu och kom precis ur en iskall dusch. Så nu ska jag bara vänta på tvätten och göra mig i ordning. Sen blir det ikea, troligtvis i Uppsala.

Kategori:

Så glad

Jag känner mig sådär jätte glad.
Kategori: