Smile like you mean it

Dricker te och börjar bli hungrig. Tur att jag snart ska till ikea, då blir det väl en korv med bröd? Det brukar det alltid bli och den här gången kommer den sitta finare än vanligt. Men först en lite längre promenad med Morgan och sen försöka hitta lite kläder att ha på mig. Bye bye.

Kategori:

Mupparnas mupp"Jag är seriös"? Haha.
Ofta man skulle få 1000 :- för att man spottar på något? Isåfall skulle man väl spotta på var ända kotte man ser. Eller? Nåja. Erbjudandet lär inte gälla längre, meddelandet skrevs för ca en månad sen (det är jag som är så sjukt dålig att läsa och svara ibland). ;)

Kategori:

Människor som bor här är fan i mej speciella

Skulle gå ut på promenad med hunden innan jag skulle åka och jobba (vilket jag inte ska längre, det ändrades), och direkt när jag kommer ut på gångvägen så går jag på högersidan, kanske är en meter mellan mig och gräskanten där Morgan går och nosar. Och människorna här i Botkyrka slutar aldrig förvåna mig, jävla muppar!
Kommer en gubbe cyklandes bakom mig, som jag inte hör eller ser. Han säger tyst "håll in, håll in" och jag kollar över axeln för att se vad det var. Men när jag vrider huvudet så cyklar han förbi. Jag blir jäkligt paff. Får lite panik. Han cyklar ju rakt in i Morgans koppel och tror ni han stannar? Nej. Han fortsätter. Jag blir förbannad.

Jag: "Men gud.. Kan du stanna så att jag får ta bort kopplet?"
Jag: "Du kan ju fan använda plingklockan nästa gång."
Han: Stirrar ner i styret och säger ingenting.
Jag: "Men jag ber om ursäkt för att jag inte såg dig.." (I hopp om att han skulle be om ursäkt).
Han: Cyklar iväg som om ingenting har hänt.

Jag stör mig så mycket på folk som inte kan prata. Be om ursäkt. Säga förlåt.

Kategori: