Jag vet inte ut eller in

Visst känns allting helt underbart ibland och ibland vet man inte alls vart allting ska sluta.. Idag är en typiskt sån dag. Jag känner mig hur glad som helst, solen skiner, Robin slutar tidigt, vi får troligtvis en middagsgäst ikväll och jag håller på att vårstädar lite smått. Jag vet inte varför men jag är glad, har en härlig känsla i magen och mår fint. Men trots det så ligger tårtarna på gränsen att börja droppa.


Kategori:

Oväder

Tillbringat några timmar på jobbet idag. Åkte dit för att säga hejdå till min chef som byter arbetsplats nästa vecka och hälsade på våran nya chef. Blev sittandes där i tre timmar innan jag rörde mig hemåt igen, ovädret hade börjat och då var det inte lockande att gå ut.

Nu är det That 70´s show.

Kategori:

Putt

Redo för jobbet. Dock en aning putt eftersom dom kortar ner våra arbetspass bara för att det inte är så mycket folk just nu.. Och då tjänar dom ju absolut ingenting på att vi jobbar så många timmar vi brukar. Orättvist. Helt fel tycker jag. Är också putt för att jag inte får mina pengar från det andra Wayne´s jag provjobbade på men inte trivdes speciellt bra på så det är ju avslutat. Men pengarna ska man väl iallafall få? Ja. Helt stört. Tror att man inte har koll om man får pengarna eller inte!

Nåja. Upp med hakan. Det går att lösa troligtvis.
Kategori: