Jacqueline


Pic: Vårat lilla pyre
Kategori:

101129

Tänkte att vi skulle gå en lite längre promenad idag då det var väldigt fint väder, väldigt kallt dock. Bäddade i ordning under vagnen med en köksdyna och Morgans filt eftersom han fryser så otroligt om tassar och ben efter ett tag. Vilket inte är så konstigt. Det är väl runt -10 garder ute eller något?! Så han kröp in under vagnen ibland för att slippa gå på den kalla marken. Haha. Söta hjärtat. Men det blev ju ingen jätte lång promenad eftersom det var så kallt, gick hem istället och gav lilltjejen mat och njöt själv av en stor kopp te. :) Inte så tokigt.

Nu står Robin framför tv och spelar GT5 med Jacqueline i bärselen. Hon har ju börjat stödja nacken så fint nu så nu kan hon vara vänd åt andra hållet i bärselen, det uppskattar hon nog, hur kul är det att stirra in i mammas och pappas hals annars (då hon satt vänd åt andra hållet, när hon inte kunde stödja nacken).


Pic: En liten dubbelhaka tittar fram ;)

Kategori:

En påhittig liten filur

Jag har fått en sån cool idé i mitt lilla huvud så att jag nästan blir imponerad av hur påhittig jag är! Jag ska visa sen när det är klart. Hihi. Blir väl antagligen inte förens i januari eller så eftersom jag måste handla vissa saker för att kunna fixa det och just nu går julen före det. ♥
Kategori: