Reklam

Jag är en riktig sucker för reklam.
Många byter kanal när det är dags för reklamen men själv sitter jag bänkad. Gissar vad det är reklam för, säger replikerna innan dom ens hunnit säga dom i reklamen, sjunger med till de härliga rekamlåtarna, skrattar och kommenterar högt om hur många roliga och dåliga reklamer det finns. ;) Är de det här man kallar för en hobby? Haha. Nej. Men man kan nog kalla mig för störd. Men vad sjutton gör det så länge jag har kul? ♥

Kategori:

ShoppNär jag handlade lite på nätet imorse så fick faktiskt ett paket servetter följa med hem. Home på hennes & mau. Tyckte dom var både söta och coola med alla blommor och färger. Alltid kul att ha när man bjuder på middag, att få duka lite fint trots att det inte är något speciellt man firar. ;) Eller vad sägs? En gråmelerad cardigan fick följa med hem också, det är ett bra-att-ha-plagg.

Nej.. Nu ska jag göra i ordning lite sallad och vänta på att Robin kommer hem från jobbet nu vid åtta. Sen sitter vi framför tv:n och tittar på Idol. Vi som aldrig någonsin varit speciellt fast vid de programmet sitter nu bänkade. Så går det när man väl börjar titta.
Kategori:

TTA

Kategori: