Ny stol


Beställde nyss en ny bilbarnstol till Jackie. Det blev en Brio Zento tillslut iallafall. Den verkar vara väldigt bra och det är väldigt många som har den, vi har ju använt brio barnvagnar hittills och brio babyskydd och vi är nöjda med märket hittills så det kändes som att vi kommer bli nöjda med den här stolen också. :) Får se sen när vi använt den ett tag.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig.. Sen ska jag och min lilla familj iväg och titta i massa affärer. Skoj! Inte så ofta vi får göra saker tillsammans så det gäller att passa på.
Kategori:

Work

Sitter och söker jobb för fullt. Och jag börjar känna mig nervös som satan för det här. Jag har sökt så otroligt många jobb nu så jag vet inte vad, jag är rädd för att ingen ens vill anställa mig. ;/ Jag är i så stort behov av ett jobb just nu att jag kan tänka mig vad som helst. Så jag har helt enkelt sökt ALLT jag kan komma på. Håll tummarna för mig. Det måste väl sluta bra på något sätt. Kanske?
Kategori:

Bilbarnstol


Cosmic Comfort S är en vändbar bilbarnstol från Akta Graco.

Bilbarnstolen är godkänd i framsätet för bakåtvänd åkande för barn mellan ca 5mån och 4/5 år eller upp till 25kg, i baksätet bakåtvänd mellan ca 5mån och 18kg med stödben. När stolen monteras bakåtvänd i framsäte eller baksäte så används två underförankringsband samt bilens två- eller trepunktsbälte samt med det inegrerade stödbenet. Stolen går även att vända och använda den som en framåtvänd bältesstol och då sätts den fast med bilens trepunktsbälte och stolens fempunktsele tas bort och då är den godkänd för barn mellan 15-25kg.

Vi rekommenderar att låta barnen åka bakåtvända så länge som det bara går, då det är säkrare för barnet både vid kollisioner och snabba inbromsningar. Stolen har en lutningsindikator för säkare montering. I framkant av stolen finns en ratt vilken man kan enkelt höja eller sänka barnets sits och då även när barnet sitter i stolen för bättre komfort. Stolen har sidokollisionsskydd samt ett kraftigt huvudskydd som även fungerar bra som sovstöd. Mjuka muddar mot hals och mage samt stoppning i sitsen med Comfort Foam som formar sig efter barnet för skönare biltur.

Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin 30 grader.
Nya Brio Zento 2011 med riktigt bra huvudstöd!
En av Sveriges bästa bilbarnstolar i senaste stora Svenska säkerhetstestet.

Zento är BRIOs bilbarnstol för barn upp till 25 kg. Godkänd från nyfödd, men används vanligast från ca 5 månader till minst 4 år. 
Zento är utvecklad för att uppfylla de hårdare nordiska kvalitetskraven, passar de allra flesta bilar och är godkänd för att användas både framåt- och bakåtvänd på alla platser i bilen.

- Justerbar 5-punktsele
- Armstöd
- Tvättbar klädsel
- Godkänd för bakåtvänd montering upp till 25 kg och framåtvänd från 15-25 kg.

Vår rekommendation är att Zento används som bakåtvänd bilbarnstol upp till minst 4 års ålder (gärna längre). Byt sedan till en "ren" framåtvänd bältesstol.Vi behöver en ny bilbarnstol till Jacqueline nu! Det står högst upp på MÅSTE-HA-LISTAN. Men jag vet inte alls vilken stol som skulle vara bäst. Jag tittar på dom här två stolarna, är det någon som har någon erfarenhet av dom och kan säga något dåligt eller bra dom dom så varsågod. Behöver tips! Har alltid gillat Brio Zento men nu tittade jag närmare på Akta Graco och nu vet jag inte alls vilken som skulle passa bäst för våran lilla skitunge. Hjälp.
Kategori: