Söndagar suger riktigt hårt ibland

Man ska väl bara göra det bästa av situationen, right? Men just nu har jag ingen lust alls, vill bara äta mig mätt och sätta mig och glo på en töntig kärleksfilm som man självklart har sett 50 gånger redan. Som tur är så kommer jag snart få thaimat hem till dörren av min kära Robin som just nu är och handlar det och sen ska vidare hem till sin mamma och äta med hela familjen (haha, nu låter det som att jag inte var bjuden och får därför sitta ensam hemma..) men dessvärre får jag inte se min kärleksfilm eftersom lilltjejen snart vaknar igen. Jaja. Jag blir i vilket fall som helst ensam med dotter och hund, som alltid, har dock valt det själv denna gång och jag tror att det var bäst så.
Kategori:

Öppna förskolan

Första besöket på Öppna Förskolan för lilla Jackie idag. Jag vet, vi väntade typ tusen år med att gå dit.. Men jag kan erkänna att JAG inte kände mig redo. Det vart en otroligt omställning för mig när hon kom, något jag inte direkt hade förberett mig på vilket gjorde att allting blev rätt jobbigt.. Men idag var vi där och det var så mycket folk där idag så att man knappt hörde vad man sa. Men det var trevligt. Träffade Misha och en annan tjej som är i min ålder. Funderar på om jag ska ta med Jackie dit imorgon igen eller om vi ska ta det nästa vecka, jag är svin trött just nu och hon gnäller och har det väldigt jobbigt med sin tand. Blä. Vi får se helt enkelt.

Robin kom hem tidigt idag också vilket jag var väldigt glad över, sällskap och hjälp med Jackie när hon är kinkig säger jag verkligen inte nej till. Hihi. Nu ikväll har jag tagit en långdusch och ska försöka lägga mig snart så att jag kanske känner mig piggare imorgon.
Kategori:

VideungJag vill ha videung här hemma! Vilken buske eller träd är det som dom växer på? Jag letar och letar men hittar inget som kan ge mig en ledtråd för vilken buske eller träd det kan vara. Hjälp.
Kategori: