Söndag

Trött man blir. Internet skulle börja fungera denna vecka men nu säger dom att det dröjer till nästa vecka istället. Suck. Nåja, vi har haft en jätte bra helg. Igår firade vi kusinens 20-årsdag. God mat, kubb och öl. <3 idag har vi badat i Malmen och tagit dagen som den kommer. Vi har köpt två solsängar och det borde vi gjort tidigare för fyfan vad nice det blev. :)
Kategori:

Köp våran säng

Någon som vill köpa en MALM sängstommen + sängborden från IKEA? Vi säljer våran 180 cm breda sängstommen i ek och två sängborden i ek pga flytten. Allt för 1200 :- !! Annonsen ligger ute på blocket just nu. Nypris går att se på IKEA's hemsida, bara att söka i rutan högst uppe på hemsidan. Om du är intresserad kan du maila mig på Vilopaus@hotmail.com
Kategori:

110727

Jag är så trött på att inte ha internet hemma, får sitta med telefon jämt när man ska kolla något. Börjar bli tider då räkningar ska betalas m.m. Och det vill jag inte sitta vid telefon och göra. Igår så begravde vi Morgan. Och idag har jag varit och köpt blommor och planterat i en stor kruka som står vid honom. Är man bäst som han så ska man ha det fint. <3 Hoppas internet börjar funka imorgon så att jag kan lägga upp massa bilder igen!
Kategori: