Tröttisar


Pic: Trött mamma (ler ändå) och trött dotter (orkar inte ens bry sig)
Kategori:

Härlig torsdag

Hej, det blev en tripp till Skärholmen idag. :) Handlade två små söta klänningar till Jacqueline, ny plånbok till mig och nya skor till mig. Får bli bilder på det senare för känner mig alldeles för lat för att fixa det just nu.

Men vi har haft en mysig dag tillsammans med god lunch, shopping och glass. :)Klicka på den här länken om ni vill försöka få flera besökare till eran blogg. :)
Kategori:

Första badet

Igår så sa Robin att han ville bada. Jag frågade vart han skulle vilja bada. Fick till svar "malmen!!". Och jag nästan tappar hakan. Haha. Det är en bra bit dit från oss men nära om man bor i Norrtälje. Men ja. Vi gjorde en impulsiv grej. Packade och åkte dit och badade. Lillebror och storesyster var redan där och badade med hunden Bella. Det blev Robins och mitt första bad och Jacqueline´s också för den delen, hon satt vid strandkanten och plaskade runt och plockade stora stenar som hon så glatt flyttade omkring. :) Jätte härligt i vattnet. Och önskar nu att vi bodde i Norrtälje redan nu, hade vi kunnat vara där varje dag. Hur soft dag som helst. ♥

Kategori: