Fredag

Hej hej hej. Vad gör jag nuförtiden då? Jag sitter på bussen och är på jobbet.. Det är väl så livet ser ut just nu. Haha. Fy vad tråkigt. Som tur är så har man världens guldklimpar hemma. Har en liten ängel som springer och kramar om mig varje gång jag kommer inannför dörren och skriker "mmaaaaammmmaaaa" och det ni mina vänner, det är väldigt gosigt.

I helgen är jag ledig och då blir det att vila och försöka hitta på något roligt.

...

Usch vilken sopig dag! Varit på jobbet och det är så mycket folk.. Och man står själv ett antal timmar varje dag! Varför? Helt jävla stört (ursäkta).. För att vi ska ha så låga personalkostnader som möjligt? Löjligt. Personalen ska må bra också och det är jag inte ensam om att tycka på jobbet.

Nåja.. Jag sitter på bussen påväg hem nu och jag känner mig rätt less alltså. Hur länge sen var det jag träffade någon rolig filur? Minns inte ens när. Finns ju knappt någon tid över. Fick ett starkt sug av att cykla hem och sätta på mig träningskläder för att gå en pw och kanske springa någon kortare sträcka. Vill få frisk luft. Men så lär det väl inte bli. ;/

Ni anar inte...

Ni anar inte vad jag älskar att få vara hemma och fixa, mysa och bara få vara! Det är verkligen det bästa jag vet. Och självklart vill jag vara ute och träffa folk också men att just vara hemma är så förbannat lugnt och skönt.