Jag ångrar mig

Sitter just nu och ångrar mig en aning och ångest om något känns inte alls bra. Jag ångrar att jag gick mediaprogrammet med inrikting på fotografiskbild. Min åsikt när jag sökte var att jag bara ville gå en linje som jag var säker på att jag skulle gilla, att jag skulle få tre underbart roliga år. Vilket jag hade. Härligt folk och hade en hel del bra kurser som jag inte skulle tacka nej till.. Men jag känner att jag kanske borde ha tänkt lite annorlunda, jag borde ha gått en linje där jag fick paktisera (få komma ut i arbetslivet och få en hel del erfarenhet och verkligen känna på hur det är) och gå mer kurser som hade varit bra för just dom jobben jag vill ha. Vad gick ni för linje på gymnasiet och vad jobbar ni med idag? Letar just nu lite kurser jag skulle kunna läsa för att ta igen det JAG känner att jag kanske missade från gymnasiet. Men det var inte så lätt att välja och hitta rätt. Haha.

Jag har mycket i huvudet idag, tankar som väller över och huvudvärk. Så dagen är väl lite si och sådär om man säger så.

Kamera till saluPic: Lånade från Google

Hej och hej!
Nu tänkte jag sälja min rätt nya digitala systemkameran, Canon EOS 500D! Jag köpte den i början av våran 2011 så den är inte ett år ens. Den är i väldigt gott skick och jag skulle faktiskt påstå att den är i gott som nyskick.

En väldigt lätt systemkameran att förstå sig på för alla er som är nybörjare.

Jag la precis ut den på Tradera.se och hoppas att den ska få komma till någon som kan ha nytta utav den. :)

Är du intresserad? Ta en titt på här och var med och buda vettja.

Och är det något ni undrar över så är det självklart bara att maila till vilopaus@hotmail.com

Yesterday

Här har vi Jacqueline som fått tag i sin gammelmormors mjölpåse som stod allt för lättillgänglig! Jag stod och diskade och var helt inne i det och lillebror var helt inne i Aftonbladet. Hoppsan sa! ;)