Andas, andas!

"Ta det lugnt" har jag sagt till mig själv ett antal gånger idag. Har haft en sån där piss dag, huvudvärk hela dagen och har inte haft en toppen dag på jobbet. Kroppen mår fasiken inte bra idag, är öm överallt. Och det värsta av allt, jag har känt mig ledsen och olycklig hela dagen. Så det blev helt ärligt tårar för min del påväg hem från mamma idag, det blev för mycket.. Mitt skal orkade inte med längre efter den här långa dagen och jag brast i gråt. Tur att jag hade solglasögon med mig.

Inget roligt inlägg. Noppelinopp. Men man kan väl inte var hejdundrans glad varje dag? Det kan ju bara inte gå alltså..

Lite kort


Pic: Min lilla modell

Midsommar var ju galet lugn men mysig. Jacqueline var finklädd till tusen i klänningen hon fick av sin gammelmormor i påskägget. Hon var så stolt när hon fick ha den på sig, sprang till spegeln för att titta på sig själv och gick runt och drog kjoltyget hit och dit. Tuss.

Nåja. Nu har jag betalat räkningar, de flesta iallafall. Och imorgon är det jobb igen. Så nu är det dags att komma tillbaka till vardagen, hur ska det gå? Som tur är så börjar jag sent imorgon så jag slipper den otroligt tidiga morgonen med stress. Tummen upp. :)

Btw så är det tur att Peter Eidenberg (stavade jag rätt?) finns. Då han hjälpte till att redigera bilden ovan då det blev stress när hon ställde sig så fint framför kameran och jag inte hann ställa in ljuset m.m. Attans. Sååå han hjälpte till att rädda bilden. Tack igen!

Säljes

Hej hej.
Dags att göra mer plats här hemma nu. Vi har ju som sagt en hel del planer för alla rum här hemma just nu. :) Skojigt. Så nu ska vi sälja våran hylla som inte används i denna lägenhet men som vi använde som förvaring i förra lägenheten (se bilderna). Jag gillade den skarpt men Robin har väl aldrig varit så jätte förtjust i den så han är väl glad nu. Hehe.

Hyllan heter OMAR och är köpt från IKEA för ca 1,5 år sen. Den är två delad och går alltså att göra helften så hög om man så skulle vilja. Men vi säljer dom inte separat, alltså du som köper måste köpa båda annars är vi inte intresserade av en affär.

Lite info:

- Lätt att montera, inga verktyg behövs.
- Justerbara fötter; står stadigt på ojämna golv.
- Materialet är stål, förzinkad.

Bredd: 92 cm
Djup: 36 cm
Höjd: 184 cm

Det finns massa bra och snygga saker att köpa till hyllan hos IKEA för att få bästa förvaring.

Vårat pris är 500 :-
Nypris är 598 :-

Hyllan finns att hämta i Norrtälje - Vigelsjö.

Maila mig gärna om det är något ni undrar om, priset, mått, vägbeskrivning för att komma att titta m.m.
vilopaus@hotmail.com