VAB-Onsdag

Min första VAB-dag med Jacqueline. Robin har alltid varit hemma med henne när hon varit sjuk tidigare då det aldrig finns personal på mitt jobb så man ställer alltid till med kaos om man inte kan jobba. Fast om jag förstår allting rätt så kan ingen neka dig att vabba?! Så ja, idag kör jag.. Och det är väl ganska självklart att jag vabbar eftersom jag också är sjuk. Vi ligger hemma med magsjuka. Börjar känns lite bättre, ingen av oss som kräks nu iallafall men magen är inte i balans kan jag lova er!

Har tvättat 3 maskiner tvätt med nerspydda lakan, handdukar m.m. som Jacqueline spydde ner så fint igår kväll. Wooohoo liksom.

Men tydligen så går det magsjuka på dagis fick vi veta när vi ringde och sjukanmälde henne idag!

Myser framför Lejon Kungen nu iallafall, blir kanske lite pyssel sedan. Måste hålla oss lite sysselsatte en dag som denna ju, vila är bra men väldigt långtåkigt.

Work work work

Som jag skrivit tidigare så ska ju Wayne´s Coffee som jag jobbar på läggas ner, alltså bara den enheten som jag arbetar på då vi inte har något kontrakt till att hyra lokalerna längre. Trist men känns också ganska skönt. Jag vet att jag kommer att ha jobb nu iallafall.. Jag börjar på Kungsgatan 14. Wayne´s Coffee igen såklar. Det blir nog bra. Det är mycket större, mysigare och flera kollegor! Yes. Jag är taggad för det. Jag börjar den 4 februari. SÅ ARBETSLÖSHETEN KAN TA SIG för jag ska inte vara det igen.

Snackis

Vadå kallt väder? Fast det är ju ändå januari så det är väl inte konstigt MEN man drar sig lite från att gå ut. Idag har det dock varit förjävligt då det varit så kallt inne på jobbet att man har velat stå med dunjackan och servera kaffe. Fötterna var som isbitar i conversen. Händerna är sönderspruckna till max. Jaaa, det känns som att jag stått ute halva dagen!

Handlade lite snabbt innan jag åkte från stan, hämtade Jacqueline kl 17:00 och sen bakade vi scones. Sen tröck vi i oss en varsin med philadelphiaost och skogsbärsmarmelad. FY FAN så gott. Ni anar inte. Jag kan äta 100 stycken tror jag, finns inget stopp i mig när något är gott. Jacqueline gillade dom också. :)

Så jag har bestämt att ikväll blir det scones och filmmys med Robin. Frågan är bara... Vilken film vi ska se? Det är alltid det stora problemet.