Fotograf

Hej alla som tittar in här! 
Letar efter en fotograf som gärna får vara grymt duktig men inte svindyr. Vi vill ha några fina porträtt på oss när vi gifter oss. Tips på någon så kommenterar ni va? :) Gärna någon i Stockholm eller Norrtälje! Michaela:

Sara Bäckvall är jätteduktig! Hon fotade bilder åt oss både innan bröllopet för att ha i program etc. och sedan var hon med halva dagen under själva bröllopsdagen. http://www.studiokettis.se/

Lycka till!

Svar: Vad tog hon för eran fotografering? :)
Carina

Michaela:

Vi känner Sara så vi fick lite specialpris. Kontakta henne för offert! Man får nog räkna med mellan 6-15.000:- beroende på hur länge ni vill att hon är med. Det som var så bra med Sara var att vi redan på kvällen av vårt bröllop fick 3 st. "smakprovsbilder" skickade till oss vilket jag tyckte var så himla roligt. Sedan fick vi några utskrifter (foton i större storlekar) samt en CD-skiva med alla foton på inom två veckor.

Svar: Låter ju toppen.. Men lite väl dyrt för oss. Vi vill bara ha porträttbilder så vi får några fina bilder som minnen på oss. Men har nog hittat en fotostudio i Norrtälje som skulle vara perfekt, ska kolla lite närmare. Tack ändå. :)
Carina

Michaela :

Bra! Tänk på att fina bilder från dagen nog är den bästa investeringen, de kommer ni att kunna se tillbaka på varje dag och minnas. Vi hade Sara med vid förberedelserna samt vigseln och en liten stund vid mottagningen och jag tittar på bilderna väldigt ofta och känner mig så glad att vi faktiskt lade pengar på det. Klänningen,skor och allt annat i alla ära, men allt det där hänger långt in i garderoben... :-) grattis förresten! Tror inte jag skrev det förs! Så himla kul med bröllop. Blir det i kyrkan eller borgerligt/ utomhus?

Kommentera inlägget här: