Work

Har ju lite panik nu. Jag vill hitta ett annat jobb, känner inte för att gå tillbaka sälja kaffe till folk som är så välklädda att man vill kräkas på dom för att man måste stå där i ett fult förkläde och behöva gå hem och lukta kaffe blandat med svett och parfym. Neeeej! Inte mer.

Nu har jag verkligen letat efter jobb som skulle passa mig, jag har inte bara sökt MASSA. Jag har verkligen letat efter sånt jag skulle kunna tänka mig. Jag har bara hittat två. Bättre än inget. Jag vill vara i en inredningsbutik eller klädbutik. OCH såklart i Norrtälje. Men även en bit bort, de jag har sökt ligger inte i här hemma och är en liten bit att åka till men det är okej, jag har körkort nu och jag är van att åka långt till skola/jobb.

NORDICWELLNESS

Pic: Äntligen fick jag tummen ur. Gymkort - Check!

Idag lämnade jag på dagis kl 9:00 och Zoe somnade så gott i vagnen på vägen dit så jag fortsatte en promenad mot stan för att få lite frisk luft. När alla affärer börjar komma så började jag tänka att jag kanske skulle gå in på gymmet som jag ska fixa gymkort hos och fixa det NU!! Nu blir Zoe 6 månader nästa vecka och det känns som att min kropp har återhämtat sig till 100% så nu är det dags att svettas lite och få tillbaka lite former, gå ner i vikt, bygga muskler m.m.

Nu ska jag bara peppa mig att gå dit. SJÄLV. Inte alls roande. Men jag ska tvinga mig själv. Ska fan fixa det här.

Ska fixa en bild nu innan jag börjar träna så får vi se om efterbilden visar något positivt resultat. ;) Jag vill gå ner 10 kg så det är ett utav mina mål. Så nu är det bara köra. Hejja hejja!

Ska försöka träna minst 3 gånger i veckan till en början så får vi se hur det kommer fungera med barnen, Robin, barnpassning m.m. Klurigt att få tiden att räcka till men det går alltid att lösa. Kommer antagligen få gå upp 5:00 och ta mig till gymmet för att komma hem och "byta av" med Robin med barnen.