T I S D A G

Dålig dag. Idag är det andra dagen Robin jobbar och jag kan erkänna att det är stor skillnad på två barn och tre barn! Jag saknar stugan i Landskrona, jag saknar gräsmattan direkt utanför dörren och lekparken 20 meter bort.. Det är ingen lätt lek att få tre ungar att vara nöjda. Andas in, andas ut! Som jag känner nu kommer jag gå ut på promenad ikväll när Robin kommer hem från jobbet. Ingen annan som vill ut och gå vid nio på kvällen? Haha. I vilket fall som helst, jobbig dag men får ta nya tag. 

Har iallafall hittat sommarstuga, tänk om !! Tänk om man kunde få ha en sommarstuga eller ETT HUS! Det är min största dröm just nu och skulle tro att det står högt upp på Robins lista också. Men först måste jag fixa en heltidsanställning, lättare sagt än gjort men bara leta vidare.. Som tur är så är sista ungen avklarad så det jag kommer jobba med behöver inte oroa sig för att det kommer någon lång ledighet!! 


Hittat massa insperation idag. Finns en del jag skulle kunna tänka mig till lägenheten redan nu, bland annat den svarta stolen till skrivbordet, nätet att ha på väggen och dom två svarta affischerna ska min bror få i present. 

Instagram: vilopaus

Promenixer
Äntligen är vagnen i våra händer, vi alla är superglada och nöjda med den! Till och med Jacqueline är glad över den, hon säger "nu kan vi gå till lekparken hela tiden"! Invigde nya regnjackan idag också, skön och snygg.. Samt bra att ha den här sommaren då solen knappt vill visa sig! 

Husvisning

Igår hade vi inget bättre för oss så vi åkte på en husvisning. Ingen barnvagn har vi fått heller så att vi skulle gå på American Car Show fanns inte på världskartan, lite för mycket med tre barn när man inte har en vagn att rulla två av dom i. Husvisning kanske det inte riktigt var, huset står tomt och man fick gärna åka och titta på tomt och hus på utsidan, så det gjorde vi igår! Men det var verkligen ingenting för oss, tomten var inte alls gjord för barn!

Idag åker vi och kikar på ett annat hus, dock är det kanske lite för litet för oss men vi vill åka och titta ändå, mest för skojs skull.

Vi är ju taggade på hus nu! Jag är förälskad i skånehus. En skånelänga skulle fasiken inte vara fel. Det kanske får bli en flytt ända ner till Skåne? Haha.


Såna här vackra hus har vi inte här uppe, i flera år har jag älskat dessa hus och för något år sen så satt faktiskt jag och Robin på hemnet och kollade på hus i olika städer i Skåne. Vi gjorde inte slag i saken och köpte något där men visst är det lockande fortfarande. ;)