Husvisning

Igår hade vi inget bättre för oss så vi åkte på en husvisning. Ingen barnvagn har vi fått heller så att vi skulle gå på American Car Show fanns inte på världskartan, lite för mycket med tre barn när man inte har en vagn att rulla två av dom i. Husvisning kanske det inte riktigt var, huset står tomt och man fick gärna åka och titta på tomt och hus på utsidan, så det gjorde vi igår! Men det var verkligen ingenting för oss, tomten var inte alls gjord för barn!

Idag åker vi och kikar på ett annat hus, dock är det kanske lite för litet för oss men vi vill åka och titta ändå, mest för skojs skull.

Vi är ju taggade på hus nu! Jag är förälskad i skånehus. En skånelänga skulle fasiken inte vara fel. Det kanske får bli en flytt ända ner till Skåne? Haha.


Såna här vackra hus har vi inte här uppe, i flera år har jag älskat dessa hus och för något år sen så satt faktiskt jag och Robin på hemnet och kollade på hus i olika städer i Skåne. Vi gjorde inte slag i saken och köpte något där men visst är det lockande fortfarande. ;)
Kommentera inlägget här: