Städdag och vilodag

Lite småstressad. Fick ganska många bollar i luften igår och om allt ska gå vägen så är det bara att köra på. Men det kommer bli kul. :)

Just nu har jag städat halva lägenheten, tog en paus innan det är dags att vika den otroooooligt stora klädhögen med tvätt i soffan. Phuu. Det här med att vika tvätt gör att ryggvärken kommer krypandes till skulderbladen. Blä!

I love this flat sandals

Mitt i allt elände så känner jag mig sådär lycklig. Ett par sandaler har jag klickat hem, jag har letat efter dessa i ca 6 månader nu och igår kväll hittade jag dom och en liten besvikelse gick igenom hela kroppen. Alla storlekar var slut förutom UK 4 och det kunde sitta perfekt eller vara lite för små för mig. Suck. Men i morse när jag tänkte "äh va fan, jag uppdaterar sidan ifall dom fått in ett nytt gäng, vem vet liksom" och till min förvåning så finns både UK 4 och UK 5 i lager, det här är min dag kanske? Ett par sandaler är hemklickade. Dessa skor kommer antagligen bli använda på bröllopet jag och Robin är bjudna på i juni. ♥ Snygga, unika och inte hela Sverige går runt i dom!


 
 

Röja!!

Idag fick jag ett sånt där ryck man får ibland att man måste röja upp här hemma. Och det ska jag göra idag. :) Vi bytte golv i hela lägenheten i höstas men hade inte möjlighet att köra iväg det gamla golvet från vardagsrummet till återvinningsstationen så den har varit liggandes ute på terrassen hela vintern, blött och äckligt är det nu! Nu är solen framme, det är 9 grader varmt och lite väl blåsigt men det känns som att våren är i luften. Så nu är det dags att börja få bort skiten så man kan städa upp där ute. :) Får väl köra i två omgångar tror jag eftersom jag måste försöka få in det i bilen. Men det är min måndagssyssla. ;)