Bugaboo Donkey Duo All Black


Nu är syskonvagnen betalad och förhoppningsvis så ta leveransen inte så lång tid. 3-4 veckor säger dom men jag hoppas ändå bara på 2 veckor, haha! Beställde vagnen från Holland från en hemsida som heter Babymax som jag fick väldigt bra intryck ifrån efter att ha velat fram och tillbaka vilken jag ska välja.. Men med lite mera läsning och rådfrågning med Robin så kom vi fram till att det var en säker sida. Det stod mellan svart sufflett eller off White sufflett, jag hade ju ställt in mig på att köpa en med off White suffletter då jag tycker det är väldigt snyggt men sen i sista sekund så ändrade jag mig. Nu blev det svart för hela slanten igen. Haha. Nu ska jag bara hitta något snyggt bumper och handtagsskydd till vagnen för att få den ännu snyggare. :) Hoppas Zoe kommer gilla den här vagnen lika mycket som våran cameleon3.

Sen har vi ju den lilla bebisen vi väntar på. :) Igår gick jag in i vecka 38 och jag får si och så. Jag har fruktansvärt ont i höfterna och det känns som om bebisens huvud ska titta ut när som helst, att vrida och vända sig i soffan eller sängen är ju en omöjlighet just nu (en jävla pina helt enkelt). Jag förväntar mig också att jag går över tiden med ca 5-14 dagar. Inställd på det då jag gick över tiden de andra två gångerna. Jacqueline 7 dagar över tiden och Zoe 12 dagar över tiden. Enligt min barnmorska så har det ingen betydelse om jag gått över tiden tidigare, det kan starta när som i alla fall. Skönt att höra men jag är ändå inställd på det för att inte bli gråtfärdig när jag inser att behöva gå över tiden. Haha. Just nu gör det så ont så varje dag som går så ber jag att det är dags att titta ut för den lilla där inne. Men det är tredje och sista gången så jag får väl passa på att njuta så gått det går. ;)
 

TräklossarDessa byggklossar kommer jag köpa hem som en "välkommen-till-världen" när våran lilla bebis kommer! <3

Husdröm
Vi är lite kära, speciellt jag! Önskar bara att det låg lite närmare Norrtälje. Men ser så fint ut inne i huset och det lila uthuset som jag kan ha som växthus och ett mysrum på sommaren med familj och vänner är ju bara så fint. Priset är inte heller tokigt för en gångs skull. <3 Men känns ändå som det borde vara närmare Norrtälje. Lite kluven!!