Landet

 
(Bilderna är tagna den 18 juli 2008)

Chihuahuor

 

 
(Bilderna är tagna den 19 september 2008)

Dessa söta blandraschihuahuor var till salu förra sommaren, ni missade verkligen något ni som inte köpte med er en hem! Bad for you.
Men men. Jag fotade dessa små liv, de satt verkligen nästan aldrig still, suddiga bilder hit och suddiga dit.
Men jag fick några som var lite ok.
Visst är dom söta?

Kaknästornet


(Bilden är tagen den 28/10-2008)

En kväll med Robin i kaknästornet. Mysigt.
Bilden i sig kanske är lite suddig och sådär men den är lite fin tycker jag alls.

Projekt - Vilken idiotisk grej

Östermalms-toa Östermalms-toa Östermalms-toa 
(Bilderna är tagna den 12/4-2008 på Östermalm)

När jag gick i 3:an så hade jag som projekt "Offentliga Toaletter". Meningen var att jag skulle använda mig av mina kunskaper som jag lärt mig av att gå fotografiskbild, A, B och C.

Men nu, ett år senare, förstår jag fortfarande inte min tanke med just denna plan till projektet jag gjorde. (Men det gick bra trots att jag inte förstod vad jag höll på med).

Tanken vart i alla fall att jag skulle fota tre bilder på tre olika stadsdelar av Stockholms innerstad. Det var äckligt. Jag som aldrig går in på offentliga toaletter (undantag med dom inne i Gallerian och vid Centralen där det står städare hela dagarna) och betala för lidandet också. Men det vart häftiga bilder. Så det kanske var värt det? Sen undersökte jag varför det var så otorlig stor skillnad på dessa toaletter. Ställde frågorna varför, hur osv.. Vad var det för människor som bodde i dessa områden.. Varför var det värre i den stadsdelen än dom andra.. Redovisningen gick väl sådär. Jag förstod ju som sagt inte om jag hade gjort rätt, om mitt syfte med projektet skulle godkännas som en bra projekt. Nervös var jag! Men det gick.

Södermalms-toa Södermalms-toa Södermalms-toa
(Bilderna är tagna den 16/4-2008 på Södermalm)

Blommor från äppelträdet

  

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ideér någon?
Var ute på gräsmattan och fotade lite, blev mest blommor, kanske tråkigt men kan bli fint om man har tur, right?
Dessa tre bilder är på det blommande äppelträdet.
Det är väl bland det finaste med våren, när alla träd, buskar och blommor börjar blomma fram, eller vad tycker ni?

Bara för att hålla mig lite sysselsatt ett tag framöver så ska jag försöka ändra lite typsnitt och kanske snygga till min fotoblogg, som jag väldigt sällan upptaderar. Och för att jag sällan upptaderar den så tänkte jag kolla igenom min "bildmapp" och se om jag hittar några bilder från tidigare som inte har blivit upplagda här. Vi får se. :)

RSS 2.0