Talk

Fullt upp idag med mindre roliga saker men sånt man kanske måste ta och göra ibland. Nåja. Det är 10 minuter kvar tills Grey´s börja och efter det blir det antagligen sängen för min del. Känner mig såååå trött. Måste vara vädret? Mulet, blåser storm och är allmänt ruggigt ute. Man kan väl inte annat än att bli trött då? Eller så är det bara jag. ;)

Imorgon ska jag börja jobba 8:00 och det suger ju hårt. Vem vad ska man göra. Det är bara köra på. Trivs inte alls på cafeét jag började jobba på förra helgen.. Har ångest varje gång dom ringer eller varje gång jag ska dit. Typ. Men samtidigt har jag ångest över att inte ha något jobb. Så det är bara att bita ihop och köra på. Jag letar nya jobb varje dag. Men ey, det kanske kommer kännas bättre? Försöker vara en gnutta positiv. ;)

Många tycker säkert att jag borde vara glad över det jobb jag nu har fått. Och ja, det är jag ju trots att det inte låter så. Men jag får knappt göra något på jobbet, trots att jag frågar om det är något jag ska göra (typ städa, fylla på, m.m.) men får alltid ett "nja" till svar och sen "kanske kan sopa golvet så har vi det gjort" och personen hämtar borsten och gör skiten själv. Jag kan inte deras rutiner och vad dom gör om dagarna så därför vill jag ju att någon talar om allt dom gör för att jag ska veta.. Men icke. Får knappt testa göra sakerna och det är det jag lär mig bäst utav, att få testa göra sysslorna själv! Chefen är ju rutten, jag har försökt nå henne för att få veta vad jag får i lön men jag får inte tag i henne så ja, jag jobbar på ett jobb utan att veta vad jag får för lön. Seriöst va? Dagen jag var dit för att träffa chefen för första gången så hälsade hon inte på mig förens efter 10 minuter, hon går inte iväg och sätter sig med mig och pratar om allt jag behöver veta och allt hon behöver veta om mig.. Hon tar förgivet att en annan kvinna på cafét ska kunna berätta allt för mig och chefen får och pratar med de andra i personalgänget. Hm. Suck och blä. Lackade nästan nu! Men jag är väl för feg för att säga ifrån i såna lägen. ;/ Jävla ruttet. Jag ska hitta ett annat jobb.
Kategori: