Motgångar

Imorse kände jag att jag börjar få ont i halsen, sådär man får precis innan man blir förkyld. Jag vill verkligen inte bli sjuk, jag orkar inte. Fast jag åkte till skolan, jag var tvungen för att jag halkat efter så mycket den senste tiden, vad ska man skylla på nu? Deppig och trötthet..
Fast det kändes riktigt bra idag i skolan, jag slapp sitta brevid tjejerna i klassen som jag är beroende av men hatar.

Mamma kom hem från Estland idag, var borta i fyra dagar och jag började sakna henne ganska mycket. Även fast jag har sån där halv dålig kontakt med henne och tycker det är svårt att prata med henne om det absolut inte är något riktigt allvarligt, vilket det sällan är. Hon är en irriterande mamma men jag älskar henne ändå.
Förra veckan var vi ute och letade efter ett par skor åt mig, jag hittade ett par men dom fanns inte kvar längre förutom ett par fast en storlek för liten. Jag sa till henne att jag inte vill att hon ska tjata om att jag ska köpa skor och att hon inte ska köpa skor när jag inte är med, risken är ju väldigt stor att jag inte kommer tycka om dom. Men ändå så köper hon skor i Estland. OH!
Dom ser inte ens ut som jag beskrev hur skorna skulle se ut, allting var fel. Jag blev ledsen, jag vet inte varför, kanske för att det känns som att hon aldrig lyssnar på mig. I vilket fall som helst så visade jag inte det och jag sa att jag tyckte dom var okej bara för att inte såra henne. Jag kunde inte ha dom. Onödigt.

Kategori:

Ärlighet

Om man aldrig gör fel hur ska man veta att man gör rätt?
Jag har gjort fel många gånger, faktiskt innom kort tid, jag vet inte varför. Men det här är något större, jag har en väldigt stor ångest för att jag har och kommer såra någon igen, en mycket nära person.

Idag pratade jag med en nära tjejkompis och jag förklrade min situation ganska ytligt och hon sa att hon tyckte jag verkade rädd och därför försökte undvika att ta upp hela sanningen, men jag tror att jag är svag också. Jag tror helt enkelt jag inte klarar av konsekvencerna av min dumhet. Hon sa också att jag borde berätta allting för att det ska bli en bättre vänskap, kanske. Och för att han är värd att få veta.
Jag tog emot allting hon sa och jag funderade en hel del på allting på bussen hem, det var ganska svårt att låta bli, men jag ska berätta.

Kategori: