Dan före Dopparedagen

Usch och usch. Jag har täppt näsa och lite halsont och Jacqueline har fortfarande feber men leker på som vanligt tills hon upptäcker att det är fasiken jobbigt. Vi har bara tagit tempen på henne då hon sovit och varit lugnt, den visar alltid mellan 39.7-40.0 gradera idag. Stackars liten. Vi har iallafall kommit överrens om att det inte är vattkoppor, det borde vi ha sett idag men ska självklart hålla utkik imorgon med när hon vaknar. Vi tror att det är hennes tänder som spökar riktigt ordentligt. Feber, mycket pill med tungan, dålig i magen, ja! Vi får se imorgon, en sak i taget.. Hoppas bara att febern kan försvinna nu! Tycker så synd om henne.

Imorgon är det julafton. Tror det kommer bli en toppen dag trots att vi inte är helt krya. :) ♥

Var ner på stan idag och fikade med Robin, Jacqueline, Robins moster och hennes sambo. Mysigt och trevligt. Borde göras oftare, fast när Jacqueline är piggare. Hon lyckades sova en stund i vagnen och var ändå på bra humör. Efter det så åkte jag och handlade julmat med mamma. Sen blev det lite middag och mys hemma hos min mor. En lyckad dag trots allt. Som tur är så har Jacqueline lyckats vila rätt mycket ändå, somnade stax efter att vi kom hem från fikan på stan.

Bakade kladdkaka för en stund sen som ska ätas imorgon och slog in den sista julklappen idag också. :)

Kategori:

Vattkoppor?

Nu är ju frågan om våran tjej ska få vattkoppor. Säger bara NO! Det är julafton om två fucking dagar. Vi ska hem till min mor och fira med mina syskon och min mormor & morfar. Ser fram emot det massor. Men om hon nu får vattkoppor så kan vi inte åka ditt. Tydligen så går barn med vattkoppor och gamla människor (mormor & morfar alltså) inte ihop pga att dom gamla kan bli smitade och utveckla bältros. Sary typ. Ska tydligen inte vara så bra. Så det blir en jul ensamma på Vigelsjöhöjden isåfall. Vi har inte någon julgran, inte så mycket julpyssel och ingen julmat alls. Hur ska vi hinna fixa allt? Vi vill ju ha det fint här hemma trots att hon KANSKE har vattkoppor, det är ju trots allt hennes andra julafton!

Jacqueline hade 40,2 graders feber och var helt slut, orkade inte röra sig och bara låg i knät på mig. Och så är hon aldrig, det kan jag lova! Det är liv så det skriker om det i vårat barn, ligga ner och vila framför t.ex. ett tvprogram det finns inte i hennes värld. Så visst sved det i hjärtat. Ringde vårdguiden och dom frågade en del men vi skulle avvakta. Jacqueline hade självklart fått en alvedon innan vi ringde och hörde oss för. Hon vart pigg efter en timme pga alvedonen. Tack och lov. Nu håller vi bara tummarna för att det inte är vattkoppor, borde synas imorgon eller på självaste julafton. Det är tydligen flera barn på dagis som har haft vattkoppor den senaste månaden så det är inte konstigt om J skulle få det snart hon med sa dom till mig på dagis för någon vecka sen. Haha. Men det ska väl vara den vanliga oturen då att det ska komma just på julafton. ;) BLÄ!

Kan väl också vara tänderna som spökar eller någon liten förkylning. Ni får hålla tummarna, vi vill ju också fira jul med alla andra! ♥
Kategori:

Jacqueline är ute i första snön 2011


Pic: Tjejen är ute och går i snö för första gången

Snacka om att denna dam tyckte det var kul med snö. Så fort vi gick utanför porten imorse så stannade hon till verkade tycka att det var hemskt skumt att allt var vitt.. Men efter ett tag så kom det fram ett stoooort smile och en glatt tjut från henne. Haha. Fram med systemkameran fort. ;)

Hon vägrade sitta i vagnen. Det var tydligen alldeles för kul att pulsa i snön med kängorna. Det gick långsamt för hon var tvungen att titta på varenda liten flinga på marken, skulle testa sitta i snön överallt och rulla runt i snön var en hit. Hehe. Fick iallafall ner henne i vagnen efter mycket om och men, ledsen tjej som lyckligt vis blev glad efter två röda. ;)

Nu får snön lov att hålla i sig till julafton. Sen kan den försvinna för våran barnvagn går inte att dra i snön, fy satan. Det blir som snöbollar runt hjulen. Hah. ;O
Kategori: