Kitchen - Detaljer


Pic: Marmorfatet är från Granit.se och finns i två storlekar. Den vita morteln är gammal från Granit.se. Pepparkvarnen och saltkvarnen är från Åhléns. Krukan med basilika i är också från Granit.se.

Pic: Tre stycken glasflaskor, den längst bak är en Norrlandsguld (öl), den till höger är en gammal glasflaska man fick med när jag köpte olja och doft pinnar och den till vänster är en barnmatsburk. Alla tre gröna växter har jag klippt av från olika blommor här hemma. Fatet är jättegammalt och kommer från Lagerhaus. Glaskannan med guldkant kommer från H&M.

Pic: Glasburken med majskrokarna i är köpt av min syster för länge sen med en massa hårda karameller i, gillade formen på den så den var bara tvungen att sparas. Och den tomma glasburken med lock i bakgrunden är från IKEA och det brukar vara spagetti i den.
 

Instagram: vilopaus
 
 

Pumpor


Pic: De tre små minipumporna och den tuffa gröna växten är från Blomsterlandet

När jag och Jacqueline var på Blomsterlandet så passade vi på att köpa hem lite små pumpor, även fast vi inte firar Halloween speciellt mycket så kunde det vara kul att ha lite pumpor, det var Jacqueline som valde dom. Och enligt mig så valde hon dom finaste. :) Den gröna växten är det andra gången jag köper hem, den är jättefin (lite konstig och ovanlig) men en aning svår att hålla vid liv, får se om det går bättre den här gången nu när solen inte steker den som i somras!


Instagram: vilopaus
 

Minipalm

Nu när golvet är helt färdigt i lägenheten och det blev sådär galet fint så jag knappt vill gå hemifrån (den känslan fanns inte förut, jag gick gärna bort till någon annan eller på en promenad). Jag och Jacqueline åkte i alla fall iväg till Blomsterlandet och köpte lite blommor för att lyxa till det lite extra nu! Fick bli en minipalm till vardagsrummet.


Pic: Palmen och den vita krukan är köpt på Blomsterlandet


Instagram: vilopaus