Frulle

Första frukosten ute sen vi flyttade hit sommaren 2011. :)

BalkongFixPic: Lite bilder på balkongen, ej klar på långa vägar!

Hej hej. :) Tillbringade dagen hemma hos mamma. Både barnvagn och plånbok var kvar hos henne sen igår så vi gick till henne efter dagis för att hänga ett tag, snäll som hon är så fick vi äta middag där också! Gott och trevligt. Tog med mig smultronplantorna hem idag också som jag fick av mamma igår, köpta på Granngården. Planterade dom i en svart trälåda som jag köpt på Rusta, men skruvade först fast en svart sopsäck i lådan så att det skulle gå att ha jord i den. Händig? Oja. ;) Det blev super bra. Nu hoppas vi på massa smultron i sommar som lilla Jacqueline kan gå och små äta. Och kanske hon bjuder kusin Tyra också? Hihi. Bjuder på flera bilder av soffgruppen också. Blev sån (ursäkta, nu svär jag också) jäääävla stor skillnad med lite möbler där ute. Och innom kort kommer det komma ett bord + stolar till.. Mer lämpat för måltider. Kommer bli så awesome. ♥

Men som sagt.. Inte klart på långa vägar! Vi ska måla lite, köpa blommor, mattor och bygga ett litet tak. Men nja, allt blir nog inte till denna sommar. Det är så mycket annat som vi vill göra också.. Så som åka till Kolmården med den unga damen i familjen och fixa klart vårat sovrum står väl högst upp på listan.

Herregud vad kroppen inte vill röra sig

Oj oj! Vad trött man kan vara då. Känner mig så seg i kroppen att jag gick och lämnade Jacqueline på dagis kl 9:00 och sen när jag kom hem så kröp jag ner i sängen igen och redigerade bilder. Idag är det en sån där "blä-dag". Hah. Låter så negativt men jag vet inte riktigt.. Just idag så är jag bara så trött. Somnen inatt vart dålig och en hel del tankar i huvudet snurrar, snurrar fortfarande. Så jag kanske behövde dega lite i sängen för mig själv.

Jag har iallafall redigerat en hel del bilder och dom hittar ni lite längre ner i bloggen under inlägget om mors dag. Ta en liten titt vettja. :)

Igår så var jag iväg med min mamma och bror (självklart så följde lilltjejen med dock så stannade hennes humör hemma) till Märsta för att köpa utemöbler till terrassen. Jag är helnöjd med resultatet. Nackdelen tycker jag är att sittdynorna är lite för tunna och jag hade gärna haft dynorna i någon benvit färg. Men vem har råd att vara kräsen ibland? :) Det går att leva med men till nästa sommar ska jag nog be min mamma om hjälp att sy upp nya dynor och kuddar som jag vill ha dom. Har inte hunnit tagit bilder än då jag segar fortfarande. Hihi. Men tänkte att jag väntar med att ta bilder tills jag har planterat smultronplantorna som jag fick igår.

Nu ska jag gå tillbaka till mina tankar om att börja plugga och min lilla dröm jag har om framtiden. Bye.