Den sista söndagen av -07

Vaknade upp hos pappa igår, spelade tv-spel och tog det lugnt med bror, hade en sån otrolig magvärk som har med mens att göra. Trodde att jag skulle spy ett tag. Man borde få dö en stund då man har sån värk. Stackars kvinnor. Men det var bara att låsas om att den inte fanns och vara trevlig, äta smörgåstårta och andas. Sen blev jag hem skjutsad av pappa och gjorde mig i ordning för att gå hem till Helena och fixa kaktusarna som vi skulle ge bort till Emma och David som just flyttat till en mysig lägenhet i Grind. Och jag tror nästan det är det sötaste paret någonsin, gulligull liksom. Satt och pratade massa skitsnack en lång stund och sen spelade vi spel, riktigt roligt trots att laget Carina&Helena förlorade. Trevligt kväll. När jag kom hem på natten så var det bara att börja leta efter nyårsfest, fixa planer för nyår eftersom allting råkade bli en aning oplanerat.
Det blir fest med Helena iallafall, join us eller take us with you!

  
Kategori:

Got a nasty habit called rock 'n' roll

Jag dör. Den senaste tiden har jag gått och varit en zombie, jag har inte velat lyssna på andra, det andra har sagt har gått in och sen ut igen. Allting har varit ointressant och tråkigt. Vad är det för mening med allting egentligen? Allting dåligt händer på samma gång, den senaste månaden skulle jag vilja radera, allt som har hänt borde inte ha hänt. Men jag är ett klantarsel, jag borde vara värd allting som har hänt men jag vägrar inse det, tänker aldrig inse att jag varit värd all den här skiten. Inte jag. Allting är bara ostabilt just nu.
Men nu.. Färdig för att gå till det bättre. Så goodbye jäkla irritationsobjekt.

Kategori:

Dagarna efter den dagen...

Igår kväll åkte jag till Västertorp efter en middag hos mormor och morfar, kände mig inte så pigg på att åka en och en halv timme igår kväll men försökte se det positiva i det hela, "det kommer vara värt det", när jag väl var framme så blev det värt det. Drack vaniljté och småpratade, såg en film med Tom Hanks och sen kröp vi i säng för att sova.. Fast jag kunde ju inte sova, låg och vred mig och tröck kunden över huvudet. Tillslut somnade jag för att lilla jag inte kunde vara vaken längre, jag dog ut. Klockan skulle ringa 7:45 för att jag skulle gå där ifrån 8:15 för att åka hem och göra mig i ordning, skulle nämligen på middag hemma hos min faster för att fira jul med pappas sida. Men jag stängde av klockan när den ringde och somnade om, sen när jag vaknade till och fick känslan av att jag hade legat kvar i sängen alldeles för länge, titta på klockan och slängde mig ur sängen och klädde på mig för att gå till t-banan. När jag var påväg till t-banan så orkade jag knappt lyfta på fötterna, slog skosulan flera gånger i marken och tänkte varje gång att jag måste lyfta på fötterna högre, men nej, det gick ju inte. När jag väl har tagit mig hela vägen till Norrtälje så ringer min syster och säger att pappa har vinterkräksjukan och middagen är inställd. Jag hade gått upp sådär tidigt i onödan, gick hem och tog täcket och bäddade ner mig i soffan och såg In Her Shoes. Resten av dagen var bara seg, otroligt seg.

Kategori: