I hear the voice of Buddha

Igår kväll var jag trött, vet inte varför men antar att jag blev trött för att jag inte gjorde något på hela kvällen, jag tittade på Hip Hip Hora som är en ganska töntig film men som är helt okej ändå, jag gillar den på något sätt. Men jag fick min lillebror att leka kurragömma med mig. Kurragömma på två stycken, lyckat? Faktiskt så var det riktigt roligt. Höll på att skratta ihjäl mig när min lillebror skulle leta efter mig och jag när han hittade mig och jag råkade skrämma honom (som inte var med meningen..) dog jag av skratt, låg på golvet och fick ont i magen av allt skratt. Han är min kära lillebror. ♥
På kvällen, sent på kvällen, frågade mamma om jag ville titta på Pirates of the Caribbean - Världens ände med henne. Jag hade ju redan sett den men sa att jag kunde se den med henne ändå. Så jag gjorde mig i ordning och vi la oss i mamma säng och tittade. Jag somnade efter ett tag, inrullad i en filt och sen kom hunden och bökade sig under filten och la sig som en liten boll vid min mage under filten. När filmen var slut så låg både jag och hunden helt döda, ingen av oss ville gå upp ur sängen.

Idag halv 11 så skulle jag ner till cafét igen för att prata med Elisabeth om tider och allt. Hon skrämde mig. Hennes dryga sätt att prata gjorde mig helt stel, visste inte vad jag skulle säga till henne eller nått. Men höll mig för skratt när det kom en massa motorcykel människor från Finland in och skulle fika och hon skulle prata engelska med dom för att dom inte förstog svenska speciellt bra, när hon skulle förklara vad som var på mackorna och allt. Och sen när jag fick syn på den där stegräknaren som Helena hade berättat om dagen igår så  började jag le.. Iallafall så ska jag jobba på lördag, herregud, hon sa "så får vi se hur det går...". Kommer säkert gå jätte dåligt och ja.

 
Kategori:

"Sol lucet omnibus, Carina!"

Idag var jag och "test-jobbade" på ett café som Helena fixade åt mig, världens bästa.
Men det var roligt och mycket att hålla reda på, saker som man lär sig att komma ihåg med tiden. Men fick höra en del om ägaren, fick en bild av henne. Usch måste jag säga. Så imorgon halv 11 ska jag träffa henne, hoppas det går bra bara!

Sen när jag kom hem och letade efter våran limpistol så hittade jag ett par solglasögon i en av lådorna jag var och rotade i, vet inte vems dom är men dom var ganska heta och fick därför vara med på dagens självporträtt.

  
Kategori:

Ensamt, men jag kan roa mig!

Idag sov jag till tolv, det behövdes verkligen. Gick upp och skulle lägga mig i badkarat och bada bubbelbad men när jag stod framför badkaret så kändes det som att jag inte hade någon lust med att ligga där, skulle bli uttråkad och vilja gå upp efter fem minuter. Så jag gick ner och la mig i soffan och tittade på en film, vet inte riktigt vad den hette men en film med Will Smith iallafall. Ganska seg film så jag orkade inte titta klart på den, en annan gång kanske. Men efter det så gick jag och gjorde mig en macka och dansade iväg till duschen. Måste erkänna att det är skönt att vara hemma trots att jag hatar att vara här, imorgon kommer jag längta tillbaka. Men jag duscha och tog det lugnt vid datorn, satt och trallade med i Nina Perssons sånger och började känna hur allt blev tråkigare och tårkigare, började till och blev bli en aning arg. Alla satt bara och kommenterade allting jag gjorde eller sa. Hur orkar alla? Flera stycken på en och samma dag, alla på mindre än en timme. Jag gör och säger vad jag vill. Bara för att roa mig själv så klippte jag av mina Lee jeans som jag inte använt på väldigt länge, bara för att dom sitter bra över rumpan och låren men inte nere vid benen, så jag klippte av dom till ett par shorts. Och sen ringde jag mamma och frågade var rivjärnet var. Rivjärn är inte gjort för att man ska använda det till att riva grönsaker, tycker den mer är gjort för att designa sina egna jeans som man själv vill ha dom. En helt fantastisk sak som fungerar helt utmärkt. Sen var tiden inne för att fotografera, ta några självporträtt. Alltid lika kul trots att dom inte alltid blir så bra.

Och hängslena är Emmas. Jag tror jag fick dom av henne när vi gick i 7:an. Dom är från en barn-klädaffär.
Tack tack för dom!

   

Och jag har bestämt mig för att sätta i löshår igen! Fast måste skaffa lim, en limpistol och brun hårfärg så att jag kan färga löshåret.
Kategori: