Nyår

Nu ska jag klä på mig och sen åker jag till Norrtälje. Kommer troligtvis krama ihjäl min hund, inte kelat med honom sen i söndags. Ska fira nyår i Norrtälje så blir kvar tills på fredag i guess. :) Hej hej.
Kategori:

Hey hey hey

Länge sen sist.
Har varit mycket nu under jul. Måndagen den 21 dec så åkte vi hem till Robins familj och åt god mat och umgicks. Trevligt. Sen den 23 dec shoppade vi de sista julklapparna, Robin ska ju alltid vara i sista sekund. Hehe. På kvällen åkte vi till Norrtälje och blev där ända till den 25 dec då vi åkte med mamma och lillebror hem till Botkyrka. Sen blev det fuuuuuullt i våran 2:a. Jag, Robin, mamma, Krister, Camilla, Hasse, Nadja, Nico och Tatta. Och tre stycken hundar. Men det var trevligt. Första gången våra familjer träffades, självklart var det nervöst, kan ju gå hur som helst. ;)

Bla bla bla.

Idag gick jag upp 4:30 för att åka och jobba. Segt. Är rätt mör i kroppen efter 9 timmars jobb. Men jobb ger pengar, inte mig emot. Hah.

Ikväll blir det slapp framför tv:n.
Kategori:

Godmorgon/goddag

Awwh. Sitter hemma idag och försöker finula ut en bra och fin julklapp till min kära syster. Hon måste vara den svåraste av dom alla. Vad ska hon få? Har några idéer. Men är dom bra? Kommer hon bli glad? Nåja, det är väl mest tanken som räknas.. Men självklart vill man att personen man ger något ska gilla det man ger. Uh. Det här var inte lätt. Alla andras julklappar är i stort sett klara. Skönt.

Den 21 dec så firar vi lite grann hemma hos Robins familj i Örnsberg, den 23 dec åker vi till Norrtälje och stannar ända tills den 25 dec, den 24 dec firar vi jul hemma hos mormor & morfar och den 25 dec åker vi hem till oss i Botkyrka och har middag. För allihoppa. Det är ju så att våra familjer inte har träffats än och vi har ju snart träffats i två år. Galet. Det blir ingen julmat. Men god mat blir det, vin, öl, läsk och efterrätt självklart. Mums. Jag tror det blir en helmysig jul.
Kategori: