Igår!!

Igår var jag hos Robin, skulle röra mig hemåt men blir som många andra gånger, en sväng på stan först. Vi gick runt i massa affärer och sen sa jag att jag skulle iväg och göra det jag skulle göra, som var hemligt men som gjorde honom glad tillslut. Jag var och käpte en Lacoste parfym till honom som luktar så otroligt gott, som en överaskning och tack för att han varit så snäll mot mig, stått ut med mig då jag varit odräglig och bjudit mig på så mycket då jag inte haft pengar. Jag är jätte tacksam för det. När vi kom hem till mig så gick vi till affären direkt för att köpa lite mat, det blev jätte goda mackor med mörk bröd, skivade toamter, salladsblad, rostbiff, mozzarella och lite olja på. Riktigt gott.
Det var en jätte bra dag! Och jag är jätte glad!

Kategori:

Vem är jag idag?

Inatt drömde jag att jag var på månen, att det var snö och halt där. Hemsk dröm.
Efter det så gick jag upp, min bror gjorde en rabarberpaj och jag städade huset lite snabbt. Sen bestämde vi oss för att plantera ner jordgubbsplator i en jättestor kruka. Men det blir alltid så att vi gör mer än vad vi ska. Så vi rensade bort massa ogräs, klippte gräset och planterade jordgubbsplantorna. Nu står dom ute i solen och steker. Det står en skylt i krukan som vi gjorde,
"rör du så dör du"!

Jag letade lite jobb idag igen på ams. Hittade ett som skulle passa mig perfekt, så jag ska sätta mig ner och skriva om mitt cv lite senare idag och skicka in det, hoppas på det bästa. Håll tummarna för mig, jag behöver verkligen ett jobb just nu! Och förresten, jag stämde gitarren så gott som det gick (eftersom jag inte är så bra på det...), jag har ju fortfarande ett ny-års-löfte att hålla. Jag ska lära mig spela en låt helt fel fri. Det är nog dags att börja öva på den här låten.

Och hey, jag funderar på att klippa mig kort eller ja, kortare iallafall. Något som i stil med bilden som är lite fejk gjord men vafan, men lite kortare ändå. Vi får se vad det blir, något nytt ska det bli iallafall.

Kategori:

Sebastian Tellier - Divine

Kategori: