Och jag vet att vissa saker kan göra en tröttsam dag underbar..

Idag var det psykologi A för första gången men det blev ju knas alltihop, min lärare vägrade komma och jag fick höra av en av hennes kollegor "Jenny är väldigt sen för att hon ska lämna sin unge på dagis för första gången idag och ni förstår väl att det är svårt att lämna sin unge när hon gråter" och jag gav ifrån mig ett suck och sa "men gud". Jag tycker seriöst inte att ens liv som man har på hemmaplan ska gå ut över 20 andra människor som inte alls har något att göra med personen liv i det privata! Det är fel, fel, fel! Jag gick upp 5:45 för att komma i tid. Det blev att sega i skolan tills klockan blev runt 12:00 då jag började röra mig inåt mot stan för att träffa Magnus. Blev en promenad dag idag också, fast med bra mycket mer sitta. Varmare, mindre blåst och ja, det var en bra dag! Sånt borde vi göra oftare. Sen när jag var påväg hem fick jag sitta framför ett gäng killar från Roslagsskolan, det kanske är fult men jag gillar att tjuvlyssna på folks samtal på bussen, det är ofta kul och intressant! Så jag hade en hyffsad bussresa hem tills det började svida i magen efter behov av en toalett och en kissblåsa som var nära att spricka och framförallt MAT! Jag var riktigt hungrig. När jag kommer hem så står mamma och fixar lax, pommes och något sås/röra, världens underbaraste mamma som väntar med maten tills jag kommer hem. Under maten så har vi prat om att jag och mamma ska ut och köra bil, jag skulle få köra mörkekörning.

Så efter maten så åkte vi ut till Micke och åt bullar och drack te, sen öppnade mamma ett mail som hon hade fått av en vän. Ett mail med något sånt där skämt i. Det var något med "vilken kändis dejtar du?". Man skulle svara på lite frågor och sen försvann det en kändis efter varje fråga. Och dom flesta vet att jag älskar Mikael Persbrandt och vem tror ni jag dejtar? Jo, Mikael Persbrandt. JAG DEJTAR EN KÄNDIS, YEAH!

Kategori:

Något jag minns så tydligt

Jag gjorde något väldigt dumt, jag gick bakom ryggen på en nära vän, en av dom som var en av mina bättre killkompisar. Det jag gjorde är så fruktansvärt fult så det finns inte ord. Men jag hade turen att min vän kunde förlåta, trots att det förstörde våran kontakt något förfäligt. Nu är det stelt och svåra vibbar mellan oss hela tiden, trots att vi ignorerar dom så vet vi nog båda två att dom finns där. Jag slutade prata med Herr Obetydelsefull för att slippa förlora båda två, utan bara en. Jag saknar Herr Obetydelsefull ganska mycket, våra samtal som varade hela nättern då han jobbade. Jag vet inte vad jag ska göra. Det var ett år sen och jag saknar honom så mycket, vill bara prata, inge mer. Men han har precis allting man kan önska sig så varför skulle han välja att prata i telefonen med mig hela nätterna då han har bättre saker för sig, nu för tiden!? Shit, jag kan verkligen ställa till det för mig. Men tack och hej, jag fick iallafall så in i helvetet mycket minnen med dig! Det var ett äventyr.


Micke och Carina
Kategori:

You´re the storm

Tänk om man kunde vakna en morgon och inte känna sig seg i kroppen, vakna och vara jätte pigg och se fram emot att få gå upp ur sin säng. Det är nog en omöjlig känsla när det är så här kallt. Från att ha legat ute i solen så gick det direkt till den iskalla tiden, dags för vantar och halsduk? Skulle ha matte b idag för första gången, usch, vi fick göra ett "test" för att se hur mycket vi kom ihåg. För min del var det ingenting som jag mindes. Jag har inte haft matte sen i ettan och det gick åt skogen. Och nu är det dags för det igen. Men jag tror jag har fått en bra matte lärare iallafall, Mastak, han verkar vara grym på att förklara och väldigt snäll. Fast jag kommer trots det sakna min gamla matte lärare, Oscar, han jag satt och asgarva med så vi började gråta. Men en sak som är säker, jag ska få betyg i matte b, om inte så ska jag drömma om det så jag tror det är sant. Efter matten så sms:ade jag Magnus och frågade om han ville ses. Så det blev bestämt att vi skulle ses 12:40 vid plattan. Det blev en extremt långpromenad även fast det var så kallt och blåsigt ute, inge vidare promenad väder egentligen, men med rätt sällskap så! Efter att ha gått, gått, suttit, gått och gått så tog vi oss till slut tillbaka till Centralen och åkte åt varsitt håll. Herr Favorit.

Kategori: