Fix & trix

Igår tog vi ju en tripp till Skärholmen och Kungens kurva. Letade efter en liten present till min morbror som har 50 års fest snart och kollade på lite små saker. Vi fick med oss en hylla hem. En enkel ekhylla med fyra hyllplan. Tanken är att den ska sitta i hallen och ja, våran raouter ska få äran att stå på den, för som den står nu går ju inte alls. ;/ Vi fick iallafall med oss hyllan hem och lite små saker, inget märkvärdigt men bra att ha saker. Vi åt lite lunch där också, blev frestade då vi fick förbi alla matställen. Jag tog en räksmörgås och Robin en focaccia. Gott.

Så här kan inte raoutern stå för alltid?!

Idag håller jag på att riva ner tapeter i hallen, inge roligt alls. Men snart får jag spackla och slipa. Lite roligare än att riva tape som sitter som satan. Nu ska jag ut med Morgan och få en liten paus.

Btw.. Konstig statestikmätaren har blivit.

Kategori:

Hej hej! Bye bye!

Vilken härlig söndag. Att få sova länge och tillsammans utan att Robin ska upp tidigt och jobba. Och få äta en ordentlig frukost var inte heller fel, då vi inte orkat handla speciellt mycket de 3 senaste dagarna. Så dagen började ju bra. :) Tog en lång promenad med Morgan också, då sa jag att vi borde börja gå Powerwalk på morgnarna Vet inte om han dissade det, han lät lite tveksam i början men jag tror det släppte så jag hoppas på att han hänger med, annars får det bli Morgan och jag. Hehe. Men skulle vara roligare om Robin var med.

Nu gör vi oss i ordning. Ska förbi Skärholmen. Försöka hitta någon liten present till min morbror som ska ha fest snart. 50 jävla år. Sen kolla lite och se om vi hittar något roligt.
Så bye bye.

Btw vill åka hem och hämta mitt ena objektiv hos mamma också. Saknar det.

Kategori:

Jacka i skinn


Denna skinnjacka kommer förhoppningsvis ner i min brevlåda i början av nästa vecka!

Kategori: