Oh no

Hade ju tänkt gå långpromenad imorgon men nu ska det tydligen regna och blåsa en massa! Iallafall vad smhi säger. Jag hoppas dom har lite fel. Inget regn, mulet skulle vara okej och mindre vind. Då är jag nöjd. Men skulle inte förvåna mig om dom har 100 % rätt bara för att jag är ledig imorgon och ska gå en härligt lång promenad med trevligt sällskap.

Kategori:

100428

Färdig för att åka och jobba. Alltid fint väder när jag ska jobba och när jag är ledig så blåser det storm eller är allmänt mulet. Kul. Men har iallafall fått njuta av vädret lite, var på promenad med Morgan, Misha och hennes söta lilla unge! Måste ju säga att det är guld värt att ha någon att gå promenader med och inte alltid behöva gå själv när Robin jobbar. Men så är det väl när man flyttade dit där man inte känner en kotte i stort sett. Eller? :)

Ska börja en timme tidigare idag och hoppas på att det är hyffsat lugnt, att folk ser att det är mysigare att gå och sätta sig i någon park istället för inne hos oss eller ute på våran uteservering. Håller tummarna för en lugn dag idag!

Kategori:

Chillidill

Helgen i Norrtälje var bara för skön tycker jag. Känns alltid skönt att få komma hemifrån och vara borta någon dag. Träffa familjen, äta gott och ta lite promenader med dogsen. Ziggy vart kvar hemma hos mormor & morfar, skönt för oss med en liten paus men härligt för dom att få någon liten sprallig skit. Han blir kvar där ända tills på söndag då han kommer hem igen. :)

Är jätte trött idag då jag sov väldigt dåligt igår natt. Tråkigt i sängen och allmänt varmt. Klockan 5:15 vaknade jag och var hur pigg som helst, la mig i mammas stora säng och myste med min favorit. Fresa. Låg där och kramades i en hel halvtimme innan jag gick tillbaka in och la mig för att börja prata med Robin som låg och sov som en stock. Taskigt av mig. Men jag är sån.. Är jag vaken och pigg måste han också vara det så att jag kan få sällskap. ;O Måste försöka ändra på den sidan! Nåja. Ingen frukost fanns hemma imorse så det var bara att gå och handla, sen vart det promenad, träffade Misha ute så trevligt nog så hängde hon på min lilla promenadrunda. :)

Har ätit en risifrutti ute på balkongen. Ja. Äntligen har vi skaffat utemöbler till den! Så jäkla skönt. Nu ska jag packa väskan lite och sen åka till jobbet.

Kategori: