Valborg

 

Idag åkte vi till mormor och morfar, för att hjälpa till med en massa och äta middag med lite släkt. Hade glömt bort det helt och hållet, tills igår när mamma påminde mig.
Det har varit ganska trevligt, förutom att jag började må illa och det sitter fortfarande i. Jag hjälpte morfar att trava ved, trodde allting skulle blåsa ner igen. Sen fotade jag massa bilder på deras T-Ford för att dom ska tydligen sälja den, jag tycker det är riktigt synd, för det är en grym bil även att man får värsta bakåt-slickande-ruffset när man sitter i baksättet.  Middagen med den delen av släkten var som alltid, högljudd. Men det var trevligt ändå.

När jag kom hem och kände mig riktigt nere, pga att jag mådde så illa så att det inte kändes någon mening att gå ut och träffa folk, gick istället och tittade på High School Musical (vilket är en väldigt töntig film men den får mig att le) och hoppades på att jag skulle må bättre så att jag kunde gå ut.

Efter filmen så kom mamma och frågade om jag ville följa med ut och gå med hundarna och jag sa nej. Men blev med tvingad. Lite luft skulle nog inte skada så länge det bara var en promenad. Gick bort mot en av alla majbrasor, bara massa föräldrar med barnvagnar och små ungdomar från grundskolan som sprang runt där, tänk när man var i den ålderns själv och sprang där. Jösses!
Kom nyss hem, skönt, värme!


Får hoppas att det här illamåendet försvinner till imorgon så att det inte förstör allt det roliga!

Kategori:

Seg söndag

Segt. Förstår inte varför jag börjar bli så trött så tidigt, antar att det är för att hela helgen har varit lite små seg och inte haft så mycket att göra. När jag tänker efter så har jag inte gjort något vettigt på hela dan.
Blev väckt 9:30 ungefär av att mormor ringde och frågade vilka som är hemma, hur ska jag veta det? Men jag gissade på att det var jag och Krister. Och min kära mormor kom förbi med räkmackor åt oss, kärlek till henne! Men efter försöka jag att slippa behöva åka med till Coop och ÖB. Jösses. Jag sprang runt där helt nyvaken.
Det som gjorde att jag åkte med var att jag kunde köpa lepsyl, bara därför åkte jag med. Men jag glömde bort lepsylet helt och hållet, jag skyller på att jag glömde det för att jag var nyvaken.

Nyss så tittade jag och Krister på King Kong. Jag har inte sett den tidigare och vissa säger att den är jätte bra och vissa jätte dålig, kunde helt enkelt inte låta bli att se den då. Fast den är så lång.
Tillslut så somnade min bror och jag märkte det inte, jag fortsatte prata med honom även fast jag inte fick något svar, trodde liksom att han bara inte orkade svara. Tillslut när gorillan kommer för att rädda tjejen från dom där "monstrena" och alla tillslut ramlar ner från en klippa och fastnar i massa lianer och klättrar så började jag skratta och vände mig mot min bror för att säga att det den där scenen liknar scenen i Kejsarens nya stil, när Kuzco och Pacha ramlar ner från hängbron och Kuzco från in huvudet i klippan och alla fladdermöss kommer ut, men tydligen sov min bror. Blev lite putt på honom. Jag vet om att jag kan somna till filmer när jag ligger ner och är lite små trött men när andra gör det så är det ju inge kul alls.(Jag i ett nötskal?)
- "Vad är klockan egentligen?
   Den är 21:45.
   Grymt att man vet vad klockan är utan att titta på den."

Kategori:

Paj och tvspel

Jag har ont i hela kroppen. Träningsvärk? Äsch.
Antar att det är från igår efter att vi grävde och fixa ute i grädgården. Och min systers nya tv-spel gjorde inte saken bättre, köpte ett nytt tv-spel i förregår (som jag just nu inte kommer ihåg vad det heter, trots att min lillebror sa det till mig för en liten stund sen).

Idag har jag inte haft något att göra, så i brist på idéer så har det blivit lite av det ena och det andra, men ingenting jätte kul.
Så har dammsugit mitt rum, så nu är alla dom där dammtussarna borta som jag råkade dra fram under säger igår. Känns fräscht att dom är borta. Efter det gick jag ner till min lillebror och frågade om vi skulle baka paj men eftersom han satt och spela sitt "krigarspel" som är så svårt så att det inte är roligt att spela. Men gick och bakade paj själv. Och tro det eller ej men min kära lillebror kom och hjälpte till lite också tillslut, han kunde slita sig från spelet.

     

Och trots min värk i kroppen så gick vi till storesysters rum och spelade tv-spel. Hoppa och skutta.
Fast inte så länge iofs, var alldeles för varmt och sega.

     
Kategori: