Jackie

Igår vad det 4 års kontroll hos BVC och allt gick så bra. Jag blev så stolt över att sitta och titta på henne när hon gjorde alla saker och hur glad hon blev när hon klarade av varje liten sak utan problem.. Det är ju inte alltid man hinner lägga märket till alla dessa saker när man får en lillasyster som är en vilde och kryper i full fart när hon sett ett mål (som hon inte får röra och desto snabbare går det). Tråkigt men sant. Jag är stolt över henne att hon är så duktig och tar sin plats som storasyster så fint. Min bästa tjej!

Pic: Ett lite äldre foto på min fina! ♥
 

Favo dresses

Jag letar klänning för fullt. Det är lång tid kvar men jag vet att jag aldrig kan bestämma mig. Jag har ALLTID en bild av hur jag vill att allt ska se ut och speciellt sitta. Så jag är ute i god tid. Svårt som fan är det, allt jag fastnar för kostar skjortan.. Sen fastnar ju för sånt som inte är så otroligt dyrt men då är jag ändå osäker.


Den här klänningen tycker jag är APSNYGG! Den är så enkel med fina detaljer, det bästa av allt är att den har öppen rygg (ett måste på min klänning). Sen ett stort plus att den inte har ett långt släp.


Den här klänningen är som ovan. HELT PERFEKT! Men 12.000 kr? Surt som fan. Älskar överdelen med spetsen, öppen rygg! Den här är min absoluta favorit tror jag. Känns lite mer bröllopsklänning än den ovan.

Hjälp mig! Vilken är snyggast? Tipsa mig med länkar och massa! Jag vill ju hitta den perfekta klänningen till den stora dagen. Och vi ska gifta oss under sommaren så det får ju gärna vara somrigt som de ovan.
 
 

Kitchen

Sådär ja, nu har jag röjt i vårat skruttiga kök och skickat iväg bilder till en firma som håller på med kök för en offert. Vi har bestämt oss för att behålla vårat kök men lacka om våra luckor och lådfronter. Självklart byta bänkskiva, köksblandare, handtag/knoppar och lägga nytt golv. Kommer nog bli jättebra det med. :)

Vi har dock fyra fula små frästa spår i varje lucka i vårat köks som jag hade hoppats på att det gick att få spacklat och fixat så att resultatet slutade med en slät lucka.. Men tydligen så går inte det. Men han sa att dom måttanpassar nya luckor! Så jag bad om att få ett prisförslag på att lacka om luckorna (behålla de frästa spåren) och ett prisförslag för nya måttanpassade luckor till vårat kök. Vi får se vad detta slutar.