Godmorgon/goddag

Awwh. Sitter hemma idag och försöker finula ut en bra och fin julklapp till min kära syster. Hon måste vara den svåraste av dom alla. Vad ska hon få? Har några idéer. Men är dom bra? Kommer hon bli glad? Nåja, det är väl mest tanken som räknas.. Men självklart vill man att personen man ger något ska gilla det man ger. Uh. Det här var inte lätt. Alla andras julklappar är i stort sett klara. Skönt.

Den 21 dec så firar vi lite grann hemma hos Robins familj i Örnsberg, den 23 dec åker vi till Norrtälje och stannar ända tills den 25 dec, den 24 dec firar vi jul hemma hos mormor & morfar och den 25 dec åker vi hem till oss i Botkyrka och har middag. För allihoppa. Det är ju så att våra familjer inte har träffats än och vi har ju snart träffats i två år. Galet. Det blir ingen julmat. Men god mat blir det, vin, öl, läsk och efterrätt självklart. Mums. Jag tror det blir en helmysig jul.
Kategori:
Helena:

Visst är den? Den ska tydligen vara någon japansk variation på amstaff eller något sånt. :)



Vi ska fira hos Jompas mamma med alla dom och mamma och Kicki. Ett par dagar efter det åker vi till Tyresö där Jompas pappa bor. :)



Låter som ni kommer få en riktig mysig jul, hoppas det går bra på er middag! :)



Ska ni göra något annat i jul? Vi ska kommer vara jourhem åt en kille, ifall han inte kan fira hemma. Spännande! Och vuxet. :)

Kommentera inlägget här: